Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3

Stara Gwardia
Dziękuję za propozycję ale spróbuje za więcej wystawić i zobaczymy. Jako że z tego co było tu pisane ma takie plusy jak stan,pełen oryginalny kapletet, troszkę lepsza Wersja niż 466

Pozdrawiam i dziękuję wszystkim.
Pytam o cenę ponieważ byłbym zainteresowany kupnem ,jeżeli cena nie była by wygórowana.
Stara Gwardia
Mlynek, moze jak gdzies wystawisz to podasz tu link, albo podaj cene Myszkowi chocby w wiadomosci na priv :)

--- Ostatnio edytowane 2017-06-14 13:31:26 przez AsiaSu ---
Świeżynek
Witam, nie było mnie chwile na forum bo miałem multum zajęć. Kupiec znalazł się przez jeden z portali aukcyjnych. Nie wrzuciłem tu linka jako że cena ktora została tu zasugerowana nie zadawalala mnie i nie chcialem narazic sie na pośmiewisko. Mimo ze jestem lalikiem na to wychodzi że miałem dobre przeczucie wystawiając ja na Internecie za większą cenę.

Pozdrawiam Wszystkich!
Świeżynek
Właśnie nie wrzuciłem linka do portalu internetowego ponieważ kwota tu proponowana nijak się nie miała do tej co wstawiłem i za jaka cenę sprzedałem maszynę a poszła za 450 zł bez targowania.
Stara Gwardia
Tsak, ludzie wolą stare cięż walichy niż "nowoczesny " chiński badziewny nieco plastik, bo za taką cenę kupiliby zapewne jakąś maszynę z plastikową stukającą obudową, i resztą podobnie atrakcyjną, aczkolwiek ludziska kochają te swoje Pole Monole Bluzz Coca-Cole...
U mnie też była w domu jakaś walicha, ciekawe czy rodzina jeszcze ją przechowuje? Pewno tak,od 40 lat wyrzucili stare małżeńskie łoże tylko dlatego, że nie było gdzie przejść z balkonikiem. :angel:
Ja też mam starą 880, oddawałam za darmo to po sekundzie już była z powrotem, 12 ściegów gęsty zygzak i tylko góra obudowy z plastiku, co powoduje brak ruchomości tylko kółeczka z dociskiem stopki, bo ją za mocno skręciłam. Plastik po 30 latach JEDNAK trochę się rozwalił. A tak to ..chodzi dobrze, ludzie szyją na takich. Ale już nie chce mi się na razie oddawać, zresztą przy inflacji i popycie na takie maszyny, to widzę, że to majątek.
:D

3 strony: < 1 2 3

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.