Stara Gwardia
![]() |
|
Pytam o cenę ponieważ byłbym zainteresowany kupnem ,jeżeli cena nie była by wygórowana.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mlynek, moze jak gdzies wystawisz to podasz tu link, albo podaj cene Myszkowi chocby w wiadomosci na priv
![]() --- Ostatnio edytowane 2017-06-14 13:31:26 przez AsiaSu --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam, nie było mnie chwile na forum bo miałem multum zajęć. Kupiec znalazł się przez jeden z portali aukcyjnych. Nie wrzuciłem tu linka jako że cena ktora została tu zasugerowana nie zadawalala mnie i nie chcialem narazic sie na pośmiewisko. Mimo ze jestem lalikiem na to wychodzi że miałem dobre przeczucie wystawiając ja na Internecie za większą cenę.
Pozdrawiam Wszystkich! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie nie wrzuciłem linka do portalu internetowego ponieważ kwota tu proponowana nijak się nie miała do tej co wstawiłem i za jaka cenę sprzedałem maszynę a poszła za 450 zł bez targowania.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tsak, ludzie wolą stare cięż walichy niż "nowoczesny " chiński badziewny nieco plastik, bo za taką cenę kupiliby zapewne jakąś maszynę z plastikową stukającą obudową, i resztą podobnie atrakcyjną, aczkolwiek ludziska kochają te swoje Pole Monole Bluzz Coca-Cole...
U mnie też była w domu jakaś walicha, ciekawe czy rodzina jeszcze ją przechowuje? Pewno tak,od 40 lat wyrzucili stare małżeńskie łoże tylko dlatego, że nie było gdzie przejść z balkonikiem. ![]() Ja też mam starą 880, oddawałam za darmo to po sekundzie już była z powrotem, 12 ściegów gęsty zygzak i tylko góra obudowy z plastiku, co powoduje brak ruchomości tylko kółeczka z dociskiem stopki, bo ją za mocno skręciłam. Plastik po 30 latach JEDNAK trochę się rozwalił. A tak to ..chodzi dobrze, ludzie szyją na takich. Ale już nie chce mi się na razie oddawać, zresztą przy inflacji i popycie na takie maszyny, to widzę, że to majątek. ![]() ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.