Zaaklimatyzowany
![]() |
|
jeśli chodzi o robienie na 5 drutach, to moja wiedza ogranicza sie do tego że wiem ze tak można ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-10-24 09:00:00 przez Wisnia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo polecam druty do łączenia. Ja mam takie http://fastryga.pl/category/akcesoria-do-robotek-knitpro-trends. łaczy się je z żyłka, która jest w różnych długościach, krótka do małych wyrobów, dłuższa do większych. Żyłki można łączyć ze sobą za pomocą łącznika i przymierzyć robótkę w trakcie pracy. Różni producenci robią takie druty i trzeba dopasować, które nam pasują
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
oo! super! na pewno spróbuje popracować z tymi drutami! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczna zabawka, a getry sama bym takie welniane chciala i chyba sie wezme za druty.
Wisnio, bo Ty jestes artystka, dlatego nie zadowalasz sie zakupami w chinskim sklepie,jak i reszta forumowiczow. Mnie osobiscie zakupy mecza, a robotki, szycie to dla mnie rodzaj medytacji i odpoczynku ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
oo! dziękuje Asiu! nigdy nie nazwałam siebie artystką, ale jest mi niesamowicie miło ze tak mnie postrzegasz <3 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AsiaSu napisała: Mnie osobiscie zakupy mecza, a robotki, szycie to dla mnie rodzaj medytacji i odpoczynku
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziś znów szydełko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocza laleczka
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() |