Stara Gwardia
![]() |
|
O jaka slodka, do kochania!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wisnia, podziwiam i podziwiam - cudną lalę podziwiam i Twoje zdolności. Władam szydełkiem, ale na takie rzeczy się już nie porywam, bo ile razy próbowałam to wychodziły mi jakieś kulfoniaste i niesymetryczne potworki
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziękuje bardzo ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O mamo kolejne cudo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dziękuje miłe komentarze <3
dzisiaj znów szydełko - tym razem lala którą wymarzyła sobie moja córka <6l> - tak na poprawę chorobowego humoru ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
dzis prezent z wielką i trudną historią w tle. Moja koleżanka w grudniu zeszłego roku, przez aktywny konflikt serologiczny, straciła syna w 28tc. Adaś zmarł dzień przed planowaną transfuzją wewnątrzmaciczną....urodził sie w wigilie....to był straszny cios dla wszystkich, bo nikt nie spodziewał sie takiego obrotu sprawy. Tydzień temu jego mama dowiedziała sie że znów jest w ciąży. To nie będzie łatwa ciaża, będzie dużo stresu, wiele niepewnoci ale wierze głęboko że tym razem wszystko będzie dobrze i uda sie powitać na świecie zdowego dzidziusia! <3 chciałam żeby koleżanka czuła moje wsparcie <niestety mieszkamy bardzo daleko od siebie>, więc postanowiłam podarować jej coś dla nowego dziecia, żeby wiedziała jak bardzo wierze w to ze się uda! stworzyłam dla malucha takie oto skaretki ![]() --- Ostatnio edytowane 2017-11-12 12:55:30 przez Wisnia --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Boże Drogi jakie słodkie! Oh trzymam kciuki żeby tym razem wszystko skończyło się dobrze. Nie wyobrażam sobie bólu jaki musi przechodzić Twoja koleżanka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wisnia, serdecznie współczuję Twojej koleżance - nie wyobrażam sobie większego bólu niż śmierć własnego dziecka. Wierzę że tym razem wszystko będzie dobrze, jestem osobą wierzącą i pomodlę się w tej intencji. Dobrze że wspomagasz koleżankę w jej nieszczęściu, to doda jej otuchy. A skarpetunie są cudne
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
byłam z nią gdy z zmarł Adaś, będę i teraz gdy będzie mnie potrzebowała w szpitalu - ciąże prowadziła na starynkiewicza w warszawie bo tylko ten szpital przyjmuje takie ciężkie przypadki, ale ona tutaj nie ma żadnej rodziny.Mąż będzie musiał zostać z ich niespełna 3 letnią córeczka. Myśle sobie że tym razem to już nie może być źle...lekarze już wiedzą ze jest wyjątkowym przypadkiem bo liczba przeciwciał jest u niej koszmarnie wysoka....przy Adasiu urosła doi 16tyś! co jest praktycznie niemożliwe....lekarze nie spodziewali się tak cieżkiego przypadku i myśle że potraktowali ją zbyt rutynowo...tym razem mają plan na prowadzenie ciaży już od samego początku. Mam nadzieje, że tym razem będe z nią płakać tylko z radości ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
bardzo dziękuje za modlitwę jakłucznik! każda ciepła myśl i modlitwa jest teraz bardzo potrzebna ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.