Świeżynek
|
|
Hej
Chciałbym zacząć swoją przygodę z haftem lecz nie chcę odrazy kupować całego sprzętu ponieważ mam czasami słomiany zapał, czy ktoś może mi poradzić od czego zacząć jaki sprzęt na sam początek i jakie wzory? |
|
Stara Gwardia
|
|
Wystarczyło jeden post napisać
Zależy jakim stylem chcesz haftować. Krzyżyki, płaski, richelieu, wstążeczkowy...? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale dziesięć wpisów na koncie już jest.
Sądząc po cierpliwości Dreamkate, nie wróżę sukcesów w hafcie (obojętne jakim), ale oczywiście mogę być w "mylnym błędzie" Dreamkate: odpowiedzi na zadane pytanie można poszukać w odpowiednim wątku, temat był poruszany, no ale trzeba chcieć. Mimo wszystko życzę powodzenia - i w uzyskaniu informacji, i w hafcie. --- Ostatnio edytowane 2021-04-09 10:05:50 przez violina64 --- |
|
Administrator
|
|
Już usunęłam zdublowane wiadomości.
To prawdopodobnie wina forum ponieważ gdy użytkownik użyje przycisku OPUBLIKUJ trzeba odczekać chwilę aby wiadomość się wyświetliła- kto nie poczeka i kliknie kilkakrotnie OPUBLIKUJ to wychodzi to co wychodzi czyli zdublowane wiadomości. Niestety forum działa woooolno. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
My, Starszaki, już to wiemy i cierpliwie czekamy, aż post się pojawi. Młodziaki takie niecierpliwe są i w ciągu minuty potrafią kliknąć kilkanaście razy...
Szkoda, że nie pojawia się klepsydra albo inny znak, że system pracuje i należy poczekać na efekt. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.