Świeżynek
![]() |
|
A to ukończone dzieło.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładnie wyszło ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
radzio76, cudnie to zrobiłeś. Haft przepiękny, a kącik do spania będzie sprzyjał różowym snom
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
haft pięknie się prezentuje na pościeli
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładnie ci wychodzi ![]() Fajnie, że mojego bzika ktoś podziela ![]() PS. Stopki "do haftu" są do większości maszyn jeśli nie dodane, to mieszczą się w tzw. wyposażeniu opcjonalnym patrz stopka do cerowania i haftowania" ew. "stopka do quiltingu". Co wyszło a'propos tej do rozetek? ![]() --- Ostatnio edytowane 2018-02-25 16:32:21 przez Koma --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
PS.
Pokrętło w tym ściegu na Singerze to jak działa? Tylko rozszerza zygzak, jak namalowane, czy pozwala kręcić kółkiem czy jak? --- Ostatnio edytowane 2018-07-21 14:54:53 przez Koma --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Administrator
![]() |
|
Jestem w szoku! Niesamowite, że na zwykłej maszynie można tworzyć takie dzieła. Kurcze ta precyzje, cieniowanie - jak na hafciarce! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.