|
Świeżynek
|
|
|
Czy wykonalne jest przyszycie /wszycie/ do rogu materiału /ortalion/załóżmy po 5 cm od krawędzi materiału, gumowego krążka o średnicy 5 cm i grubości 5 mm?
czy technicznie można to jakoś wszyć? Dziękuję |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Możliwe.Jeżeli krążek nie przesuwa się pod stopką można gumę smarować wodą z płynem do naczyń lub uzyć stopki tefonowej.Od spodu materiał dobrze by było czymś podłożyć n.fizeliną o ile ta strona będzie niewidoczna.Można też np tą gumę podkleić taśmą kaletniczą nie będzie się tak przesuwać trakcie szycia .
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
Nie za bardzo zrozumiałem, bo ja maszynę to tylko widziałem...
jaki byłby koszt przyszycia takiego krążka do materiału; ortalionu? rozumiem, że trzeba go jakoś obszyć, bo jedna strona krążka ma być na wierzchu |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Może jakieś foto tej gumy i tego rogu tkaniny,bo byc może się nie rozumiemy.Koszt przyszycia jednego
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Często krążki,owale,prostokąty z gumy logo przyszywane np do kurtek mają dookoła taki rowek i w nim szyjemy.
|
|
|
Świeżynek
|
|
|
aha, żadnych zdjęć ani rys. nie mam, krążek gumowy, #3,4,5 mm takie z reguły są giętkie, wyginają się i mówiąc obrazowo zależy mi na przyczepieniu /przyszyciu/ takiego krążka do ortalionu. Szczerze mówiąc jak pisałem wcześniej nie wiem czy trzeba robić właśnie jakieś kieszonki ... bo przez gumę chyba nie przyszyje
Byłabyś gotowa coś takiego przyszyć, na razie dwa krązki? trochę czasu jeszcze mi z tym zejdzie |
|
|
Świeżynek
|
|
|
Koczelada będzie duża, studencka
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Bez problemu maszyna przyszywa gumę.
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Wysłałam info na priv
|
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
|
Jak krążek będzie przyszyty, to mogę prosić o zdjęcie? Zamykam oczy i próbuję sobie wyobrazić ten wszyty krążek i nic.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook