Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum
![]() Potrzebuje szorstkiej tkaniny, jak najbardziej szorstka. Czytałem że grogram taki jest, lecz nie można go dostać nigdzie. Pozdrawiam |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do czego to ma służyć?Od tego trzeba by zacząć,żeby cokolwiek doradzić.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Głównie coś takiego. Wiecie gdzie mogę dostać taki szorstki materiał? Producent pisze ze rękawiczka jest wykonana 60%polietylen 30%nylon i 10% 10%elastan
Potrzebuje do nowej rękawiczki z antypoślizgowa powłoką, cały czas szukam ![]() --- Ostatnio edytowane 2018-09-28 16:24:29 przez silownia125 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
One są z dzianiny,nie sądzę by gdzieś taka była dostępna detalicznie,mozna podzwonić po producentach odzieży wędkarskiej może ktoś się zlituje i coś doradzi.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Grogram to tkanina.Na przylegające rekawiczki się nie nadaje i raczej z biegiem rozwoju włókiennictwa nikt już sztormiaków z tego nie szyje.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli to ma być rękawiczka - to dlaczego nie może być gotowa, taka z zakresu odzieży roboczej, ochronnej? Są przecież w sprzedaży tego typu rękawiczki z dość grubą warstwą gumy (chyba gumy?). Używam do prac ogrodniczych, trzonek od motyki czy od łopaty nie wyślizguje się z rąk.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie dlatego że jedna rękawiczka kosztuje 70zł.A taka ogrodowa jest przemakalna a guma gładka a ryby potrafią być śliskie i giętkie.Ktoś na wędkujących robi niezły biznes
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zgadza się, cena kosmiczna jak za jedną rękawiczke
![]() A wiecie może w jaki sposób, gdzie szukać jak uzyskać taki szorstki materiał? Producent pisze ze jest to polietylen i nylon. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A może mogą być rękawiczki do obierania ziemniaków albo takie szorstkie ściereczki-zmywaki?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.