34 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki w groszki są przepiękne! ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gniecie się to to jak nieszczęście - wiskoza. Na zdjęciu tego nie widać (Pierworodna aż siadła z wrażenia na podłodze, stąd taki dziwny kadr ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-15 13:55:38 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Ale jest śliczna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wiedziałam, że będzie ładna! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka, jak zawsze, baaardzo udana ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No tak, nie można wiecznie się mądrzyć. Trzeba coś zrobić i jeszcze pokazać. Dlatego pokazuję sukienkę Pierworodnej na Pierworodnej. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pierworodna zadowolona? piękna córka i piękna sukienka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aga, poczułam się wywołana do tablicy ![]() ![]() ![]() Barrrrdzo efektowna sukienka. Fajna, dziewczęca, mająca to "coś", a przy tym nie przekombinowana i nie "staromaleńka" ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ania ja o sobie mówię. Postów czytam mało, dlatego chyba nie do końca jestem w temacie i pragnę zauważyć, że mój ostatni uszytek pochodzi z czerwca 2013. Oooo...
Pierworodna chyba zadowolona tym bardziej, że od 4 lat ma na sobie sukienkę dopiero trzeci raz. --- Ostatnio edytowane 2014-11-24 17:03:25 przez agaaffek --- ________________________________________________________
34 strony: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.