Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jęczałam jęczałam i wyjęczałam. Skończyłam spodnie do jazdy konnej. Nie są idealne, ale po uszyciu nasunęło mi sie kilka wniosków:
- następnym razem trzeba wybrać wykrój spodni jeszcze bardziej obcisłych - spodnie uszyć z materiału bielastycznego - zabawa była przednia ![]() - Pierworodnej się podoba, bo nawet dała się sfotografować. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No tak, zdjęcia się nie zdążyły załadować. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi sie podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też się podobają te spodnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pięknie wyszły. Teraz za luźne, ale dziewczynka dorośnie
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Widać że bardzo starannie odszyte, gratulacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, super spodnie,i pierworodnej też sie podobają- to sukces! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dziękuję serdecznie ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super i najważniejsze ,ze się podobają właścicielce
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie napiszę nic nowego - super! Ważne, ze córa zadowolona, pewnie koszt końcowy wyniósł sporo mniej niż tych kupionych w sklepie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.