34 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Administrator
![]() |
|
Z takim uśmiechem nie ma prawa wygladać smutno ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No fajny zestaw... też takie lubię.
A wokół Agi same ciepłe barwy ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ostatnio Pierworodna jest moją ulubioną klientką, w dodatku powoli przerzuca się z podkoszulek typu "worek na kartofle" na rzeczy nieco bliżej chudego ciała. Zażyczyła sobie koszulę w kratkę (musiałam szyć na lewą stronę, bo na prawej nadrukowane są dość brzydkie kwiatki nie wiadomo po co) i szary żakiet. Żakiet w kratkę to wyrób wcześniejszy, ale doczekał się łaskawego spojrzenia latorośli, a sukienka pod żakietami jest moja i ma kilka lat, ale bardzo ją lubię. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Może wreszcie pierworodna doceniła jaką ma zdolną mamę
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niesamowite... nawet sobie nie wyobrażam jak się szyje koszulę czy żakiet... muszę się do tego jakoś przełamać, jak tak patrzę na Twoje dzieła to aż mi szkoda że nie umiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Brawa dla latorośli, nadszedł wreszcie ten wiek w którym zaczyna patrzeć przychylnym okiem na fasony blisko ciała ![]() Jestem zachwycona żakietem w kratę - super ciecia i wspaniałe wykonanie. I to jest modne w tym sezonie! Szary żakiecik zachwycił mnie skromnością. Koszula bardzo fajna, widzę ją wsadzoną w jeansy z wyższym stanem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
ORYGINAŁ!!!!Szczególnie podoba mi się żakiet z krwisto czerwoną podszewką ach....jest taki jak dla mnie!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sama tez zazyczylabym sobie takiego szarego zakietu ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki serdeczne ![]() Sus, Pierworodna bluzkę nosi rozpiętą na cienkim przylegającym do ciała podkoszulku, ale i tak jest to spory postęp. W ogóle bardzo się cieszę, że prosi mnie o takie rzeczy. A z żakietu w kratkę jestem umiarkowanie zadowolona (głównie ze względu na pośpiech i totalną niechęć córy do mierzenia czegokolwiek), chociaż dwa pomysły są (nieskromnie, ja wiem) niezłe: czerwona podszewka, właśnie i rękawy częściowo krojone ze skosu. Szary żakiet to Burda 1/2011; model 127 ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie urzekł własnie szary żakiet... Jest przepiekny.
KLiedy bede sama w stanie uszyć sobie podobny ![]() ________________________________________________________
|
34 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.