34 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo piękne...
A te detale koszuli - zwłaszcza wykończenie plisy zapięcia! Cud miód! /Na temat udręki szycia dla Młodych Własnych też mogłabym niejedno opowiedzieć... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Z szyciem nie ma problemu, gorzej z jakąś dobrą duszą coby się złapała za aparat. Dzisiaj coś dla mnie. Projekt i sukienka i tylko sukienka ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie fajne. Czy pepitka ma wszyty z boku czerwony zamek czy to coś innego? Czy ja dobrze widze? --- Ostatnio edytowane 2011-10-20 20:00:06 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne szczególnie ta w krateczkę
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pepitka jak zwykle na zdjęciu "mży", a z boków jest satynowa taśma, bo po pierwszej przymiarce wyglądałam jak belfer pierwszej wody i niemiecka pływaczka na sterydach w jednym. Ale żeby mieć coś tylko dla siebie, na podłożeniach w obu sukienkach podszyłam czerwoną koronkę --- Ostatnio edytowane 2011-10-20 20:39:09 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aha, bo myslalam, ze to moze zamek. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Druga sukienka bardzo efektowna to dzieki tkaninie...śliczna
Ale pepitka to klasa. Przepiękna! ![]() ![]() Aga jaka zgrabna dziewczyna jesteś i tak pięknie szyjesz ... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aggafek świetnie wygladasz!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ech te koszule w kratę!!! są cudne, a i żakiecik z wykończeniem z kratki - super pomysł ![]() Natomiast sukienka z różą boska. --- Ostatnio edytowane 2011-10-21 00:46:56 przez Maxii --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie sukienki bardzo mi się podobają,aż mnie korci jak tak wasze sukienki oglądam ![]() ________________________________________________________
|
34 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.