34 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny płaszcz!
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-02 12:02:55 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przepiękny i płaszczyk i kolor... jest tylko na podszewce czy ma jakieś ocieplenie??? ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jest ocieplony watoliną zszytą z podszewką. Watolina jest zdecydowanie bardziej miękka niż ocieplina i dobrze się układa, chociaż niestety jest dużo droższa (widziałam po 26zł za metr). ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczny ten płaszczyk! I kolor świetny ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk to arcydziełko !!! Gratuluję. I rzeczywiście coś jest w tym ślicznym czerwonym kolorze, pasuje super do tego płaszczyka, jakoś nie bardzo widzę ten fason w innym kolorze.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Płaszczyk zdobył wyróżnienie w konkursie Łucznika i tu muszę podziękować trzem osobom: Brumming, za to że podsunęła pomysł, żeby wysłać zdjęcia, mojemu Mżonkowi, za to, że te zdjęcia zrobił i Pierworodnej, za to, że zdjęcia zrobić sobie pozwoliła ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-08 19:45:57 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratuluję serdecznie! Brawo! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
GRATULACJE!!!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Gratuluję ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Agraffek gratuluję! Płaszczyk jak najbardziej zasłużył na wyróżnienie
![]() Owocny konkurs dla forumowiczek ![]() ![]() |
34 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.