34 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
"Ale super podusia Mim dzieciom bardzo się podoba! Czapki takie uszatki dziś w sklepie widziałam po 35zł . Czy trudno jest taką uszyć ?"
Dzięki ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-12 21:10:04 przez agaaffek --- ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
plaszczyk-oszustwo bardzo elegancki! a ta czerwien sukienki, eh, marzy mi sie cos takiego czerwonego na swieta... I ciesze sie, ze czapka sie udala ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fantastyczne rzeczy! Płaszczyk - marzenie!
I czemu ty się nie lubisz fotografować??? Nie rozumiem - aparat naprawdę cię lubi! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aga przepiękny zestaw nie mówiąc nic o wykonaniu.
Jesteś mistrzynią więc niczego innego nie należało się spodziewać jak własnie doskonałego modelu. Przepiękny fason płaszcza - czy to z Burdy? Sukienka odlotowy kolor no i ... jesteś śliczną i zgrabną kobietą co również uwypukliło to zdjęcie w naturze. Przepiękna stylizacja. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny płaszczyk - uwielbiam takie zestawy gładki wierzch i zaskakująca podszewka ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Czapa kapitalna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się z Susanną w czerwieni Ci do twarzy, poza tym to boski kolorek ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOO nie kochana ![]() uszatka jest super... nie mam pojęcia jak ją zrobiłaś ale chyba mój łucznik by poległ na takim materiale... AAA pepe pan dziobak to po prostu SZAŁ ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Cieszę się, że się podoba ![]() To jest kombinacja dwóch modeli z burdy 10/2011: Dzianinowego płaszcza z szalowym kołnierzem (stąd kołnierz tylko zmieniłam kształt i płaszcza ze sztucznego futerka (rękawy i podkroje pach) MoniKa: Łucznik zwłaszcza nieco starszy da radę, bo ja też mam łucznika (i czasami na nim szyję) chyba już pełnoletniego, ostatnio wzięłam go na wyjazdowe szycie, sprawował się świetnie. Po za tym to cienki sztruks (koszulowy) z watoliną i sztuczne cienkie futerko. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no figury to tylko pozazdroscic ________________________________________________________
|
34 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.