34 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Piękna sukienka, piękny kolor, piękny płaszczyk, piękna modelka, piekna jesień..... szkoda ,że się kończy.... Cóż więcej dodać !
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
.....jestem pod wielkim wrażeniem ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Miałam wstawić hurtem, ale będzie po kawałku. Najpierw modelki, które nie przejmują się brakiem odpowiednich butów i butów w ogóle, ani byle jaka fryzurą. Ubranka już pojechały do kuzynki i chyba się podobają. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łał! Lepsze niż te sklepowe ubranka, co po jednym rozebraniu się prują! I jakie modne fasony!!! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
super! Bartek ma racje - te ze sklepu sa kiczowate i tandetne, nie to, co Twoje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajniusie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aga!? Naprawdę bawisz sie też?
Śliczne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem zawsze pod ogromnym wrazeniem osob, ktore szyją ubrania dla lalek,ja sama tylko podziwiam i zazdroszcze cierpliwosci i precyzji ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
34 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.