34 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Tez mi się podoba   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Agaaffku sukienka jest prześliczna!
 Te guziczki z tyłu - sam urok. I dekolt woda... no właśnie mam pytanie - jak się taki dekolt robi?? Mogłabyś to jakoś tak no rozrysować ?? Bo mam koncepcję ale nie wiem czy dobrą... ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Ależ ładnie wyglądasz! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| guziczki z tyłu zaprzątają moje myśli - fantastyczna sukienka ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jak pokazałem mamie bluzkę to powiedziała, że ona chce ten dekolt wodę! 
 A guziki uroku dodają tej sukience!  ) ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Dekolt woda http://papavero.pl/wykroje-do-pobrania/419-gotowy-wykroj-bluzka-z-wod.html
 mozna wydrukowac albo samemu na przykladzie rozrysowac wykroj  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Śliczna sukienka guziczki z tyłu rewelacyjnie wyglądają no niema się co dziwić z taką figurką...  | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Wszystkie pochwały zostały już tutaj napisane, więc nie będę oryginalny, kiedy napiszę, że sukieneczka jest wspaniała, taka niby skromniutka, a efekt niebywały. Bez względu na prawa autorskie, napewno skorzystam przy moich szyciach z pomysłu z guziczkami przy zapięciu, to jest urocze !! A i figurka modelki pobudza zmysły, ale zaraz się sam przywołałem do porządku, bo przecież patrzę na tą sukieneczkę oczami fachowca, a nie faceta..... | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jaka prześliczna sukienka!!!! ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Dzięki Monik :P ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | 
34 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook