34 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Gdzie  mam  szukac  Was  dziewczyny   w tym konkursie    Jakas GAPA jestem i nic nie umiem znaleźć,poprosze o link jakis  ale  i tak BARDZO serdecznie GRATULUJĘ Wam  mimo,iz  wyniki  znam  "z  drugiej  ręki" ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Administrator
  |  | 
| Sallma ciekawe cóż to za tajemnicze urządzenie :> Gratulacje! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dziękuję    Też właśnie jestem bardzo ciekawa, bo o dziwo wujek Googel nic nie znajduje w tym temacie - więc będzie niespodzianka. I na pewno wtedy będziemy jeszcze bardziej Beauty, razem z Agą  --- Ostatnio edytowane 2011-11-09 14:29:21 przez sallma --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| gratuluje! ciesze sie, ze Twoja praca zostala doceniona   ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Dziękuję serdecznie

Szyjemy szyjemy, nie ma to jak dozwolony doping   Sallma, gratuluję również, to może być albo prostownica do włosów albo waga łazienkowa chyba, bo to łucznik ma na swojej stronie   http://www.galerialucznik.pl/pl/c/Salon-pieknosci/20 ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Agaffek GRATULACJE!!!To może w końcu córkę przekona i pozwoli Ci się fotografować???  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Pierworodnej na pewno kiedyś przejdzie, ja też nie lubię się fotografować. Za to mam wdzięcznego modela. Oto czapka uszatka Misia i Misza we własnej osobie, poszewka na poduszkę (już wysłałam) i wielkie oszustwo, czyli materiał, który udaje futro, zalegał w szafie od dwóch lat, a teraz ma swoje 5 minut  Razem z podszewką z sh wygląda chyba nieźle. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ale super podusia   Mim dzieciom bardzo się podoba! Czapki takie uszatki dziś w sklepie widziałam po 35zł . Czy trudno jest taką uszyć ? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Właśnie miałam zapytać co to za tkanina, ale doczytałam posta- bajerancki i podszeweczka też...a najważniejsze...modelka w czerwonej dopasowanej sukience i w "futrze" no no pełna elegancja- odjazdowo! ________________________________________________________ | 
34 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook