34 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Płaszzyk śliczny, a ten kolor ehhh marzenie
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj nie pogardziłabym takim płaszczykiem! I ten kolor - obłędny!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ooo tak płaszczyk super!!!, a kolorek mój ulubiony. Śliczna praca ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rewelacyjny ten płaszczyk ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Popiersm poprzedniczki płaszczyk jest przepiękny, sama bym taki chciała ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Płaszczyk super- też chce taki!
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo się cieszę, że się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie dziwie się ![]() I miała nosa. W tym sezonie taki model to wielki hit i jak pieknie uszyłaś ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny płaszczyk!
Daj go na konkurs Łucznika! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki Brumm, ale konkurs trwa chyba do dziś i nie wiem czy uda mi się zdybać Pierworodną, żeby chociaż porobiła za manekin. Taki wiek. ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
34 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.