34 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Płaszzyk śliczny, a ten kolor ehhh marzenie   uwielbiam czerwone płaszcze, mam już 2 i jeszcze mi mało bo w sumie np. takiego nie mam   | |
| Administrator
  |  | 
| Oj nie pogardziłabym takim płaszczykiem! I ten kolor - obłędny!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ooo tak płaszczyk super!!!, a kolorek mój ulubiony. Śliczna praca  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Rewelacyjny ten płaszczyk   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Popiersm poprzedniczki płaszczyk jest przepiękny, sama bym taki chciała ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Płaszczyk super- też chce taki!  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Bardzo się cieszę, że się podoba   Pierworodnej też się podoba  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Nie  dziwie  się  jest  rewelacyjny najwidoczniej  córcia  musiała  dojrzeć  do  decyzji. I miała nosa. W tym sezonie taki model to wielki hit i jak pieknie uszyłaś  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetny płaszczyk!
 Daj go na konkurs Łucznika!  ________________________________________________________ Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
 http://brummig.blox.pl/html | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Dzięki Brumm, ale konkurs trwa chyba do dziś i nie wiem czy uda mi się zdybać Pierworodną, żeby chociaż porobiła za manekin. Taki wiek.  ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | 
34 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook