34 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
|
|
Ślicznie córka wygląda w tym stroju niby prosty a bardzo elegancki
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe słowa. Tym bardziej, że tunika mnie dość umęczyła, głównie ze względu na tkaninę: wiotką, elastyczną satynę i ogólne zmęczenie materiału.
"wspaniale tkaniny z ktorych szyjesz ![]() W przypadku tuniki argumentem za był wzór na szlaku: ostrogi, strzemiona, paski i pejcze (taki koński ![]() "a ja jeszcze w sprawie sukienki, śliczna, ja bym mogła chodzić tylko w sukienkach... i tuniczka mi się też podoba... ... i też mnie czeka szycie bryczesów" Ewentualnie służę radami: czego nie robić, chociaż z dobrymi radami to różnie bywa ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładna tuniczka!! też szyłam ten model.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Babcie te nasze pociechy zawsze widzą inaczej niż one same.Wieeem jutro będzie przebój przed wyjściem do szkoły .Babcia sukieneczka,wnusia dżinsy a ja.. czarna spódnisia i biała bluzka ,ciekawe kto wygra?
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie jej, no i tkanina rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
"Czasami człowiek musi, czasmi się udusi". Dziełko 30-to minutowe, materiał: podkładka pod talerze. Idea nie jest oryginalna, podobną kopertówkę widziałam w któreś sieciówce, ale nie pamiętam, w której (one wszystkie do siebie podobne ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Pomysł i wykonanie świetne
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ale bajer ! W życiu bym na to nie wpadła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Muszę przyznać, że kopertówka - świetny pomysł. Gratuluję pomysłowości
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bomba, bomba! prześladują mnie te piekne kopertówy! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
34 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.