34 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
No świetnie Ci wyszły, gratulacje. Rzeczywiście mogły by być ciut bardziej obcisłe, ale w jeździe nie będzie to przeszkadzało. No i następnym razem będzie lepiej
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No tak, następnym razem się lepiej postaram, ale na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że Pierworodna zmieniła taktykę wzrostu, zaczyna rosnąć w szerz (nareszcie).
I jeszcze na dokładkę przynajmniej jedna rzecz, trochę lepiej dopasowana. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Ulala ta krótka sukienka i czerwona buciki - cudo!! Napatrzeć się nie mogę. Można wiedzieć gdzie kupiłaś te czółenka? ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poza ładnymi sukienkami uderzyło mnie, że rośnie u Ciebie chyba amarylis.. ;( Miałam pochwalić piękną sukienkę córki, a tak to spytam jeszcze - co Ty robisz, że tak rośnie? U mnie wszelkie rady dot. hodowli sprawiły, że nie rośnie zbyt pięknie. Jak robiłam tryb uśpienia, to nie zdążył nigdy zakwitnąć, a jak zrezygnowałam z niepodlewania to liście ma krótkie i dalej nie kwitnie :/ Mam 3 doniczki od pewnie 6 lat, bo kiedyś się zakochałam i nigdy nie miałam nawet pałąka pod kwiat....
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przyznam, że mnie udał się taki numer po raz pierwszy. Po kwitnieniu podlewałam dalej z nawozem przez ok. miesiąc potem rzadziej, ale nie obcinałam liści, dlatego się tak pokładają, a potem o tyle o ile, wsadziłam w kąt i zakwitł ok. 3 tyg. przed świętami. Czółenka Carsona trzeba popatrzeć w internecie gdzie maja punkt, chyba, że chcecie się udać na wschodnie rubieże. ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta krótka sukienka jest super, jest super, jest super.Nie moge się napatrzeć! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Buciki znalazłam w internecie i na allegro (ale tylko kilka aukcji). Niemniej sa piekne, czerwone czółenka ale szpilka 11 cm - za wysokie dla mnie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne wszystko! Na spodniach do konnej jazdy się nie znam, ale skoro pierworodna szczęśliwa ![]() Amarylis - miodzio! Mam takiego giganta przywiezionego z Amsterdamu. Dwa lata /jak dotąd/ rok po roku kwitł pięknie, ale... Kupiłam dwie cebule - i mimo, że obie mają identyczne warunki - druga nie zakwitła ani razu. Ale nic to, doczekam się ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podoba i spódnica i sukienka, tkaniny robią wrażenie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jeszce raz dzięki, ale jak tak dalej pójdzie to mi deszcz w dziurki od nosa napada ![]() ________________________________________________________
34 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.