Stara Gwardia
![]() |
|
Dzisiaj wyszywankowo - collagowo. Linda Solovic. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cd ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Niesamowite! Co za fantastyczne źródło inspiracji ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-11 08:23:08 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi wpadły bardzo w oko te podusie ... ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odnośnie szydełkowania...
Kurcze, chciałabym tak umieć! Autorką jest Francuzka Sophie Digard. Niesamowita. ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
To są elementy łączone i jest troche z nimi roboty ale i efekty również są widoczne , to jest dobry pomysł na resztki włóczek
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-22 11:28:28 przez mojra68 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A może ktoś ma ochotę pomalować na jedwabiu? Piękne szale można sobie stworzyć.. Przedstawiam Wam moja ukochaną Haiying Yang, Chinkę, samorodną artystkę. ![]() ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
Cudne szczególnie motylek ale ja sie poddajei nie biore za to
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak mnie ktoś nauczy ,to pomaluję
Mi również przypadł motyl do gustu ....Ale ten kwiat hmmm rozmarzyłam się . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Administrator
![]() |
|
To jest malowane? Myślałam, ze to witraże! Niesamowite, motyl mnie zachwycił... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.