Wersja do druku

55 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »

Stara Gwardia
Stara Gwardia
Wiolu, dzięki Ci wielkie za ten spis linków, kilka sklepów znałam, ale kilka teraz poznałam i już zacieram rączki :)
ja bardzo polecam tego sprzedawcę http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22723347&string=bawe%C5%82na&search_scope=userItems-22723347 . Kupowałam od niego ostatnio, tkaniny tnie bardzo hojnie, ze zdjęciami na aukcji wszystko się zgadza :)
Dziękuję dziewczyny ;) ja wczoraj szukałam właśnie takich okazji ;) znalazłam tylko jedna tanią aukcje...a tu takie perełki ;)

--- Ostatnio edytowane 2013-10-03 15:14:42 przez lonleyWolf00 ---
Co do ABC tekstylii tylko dodam, że ich bawełna to nie zawsze 100% bawełna. Czasem ma domieszkę elastiku o czym zapominają napisać. ;) A ma to znaczenie bo taka tkanina się rozciąga etc. Ich jereseye w kategorii "bawełna" też nie zawsze są bawełniane (lub przynajmniej nie 100%) zauważcie, że czasem nie piszą przy dzianinie w opisie, że to bawełna. ;)
Stara Gwardia
ja tez mam srednie zdanie o abs tekstylia, nierzetelne informacje denerwuja mnie najbardziej, bo nie jest to bez roznicy czy to bawelna, plastik czy mieszanka, czy dzianina, moze dla sprzedawcy jest to bez roznicy, bo on z tego nie szyje.
Stara Gwardia
ja kupowałam u nich tylko raz, wszystko, co dostałam, a było to tylko chyba z 5 rodzajów, zgadzało się z opisem i moimi oczekiwaniami. Akurat dla mnie póki co nie ma większego znaczenia, czy bawełna ma jakąś niewielką domieszkę czegoś, a wręcz to jest plusem, bo moim zdaniem lepiej się nosi i tak bardzo się nie gniecie. Ale macie rację, opisy powinny być rzetelne i to nie działa na ich korzyść. W komentarzach ludzie też piszą o tej ich "przypadłości". Ale ja na pewno coś jeszcze u nich kupię, bo ceny zachęcają.
ja kupowałam u nich tylko raz, wszystko, co dostałam, a było to tylko chyba z 5 rodzajów, zgadzało się z opisem i moimi oczekiwaniami. Akurat dla mnie póki co nie ma większego znaczenia, czy bawełna ma jakąś niewielką domieszkę czegoś, a wręcz to jest plusem, bo moim zdaniem lepiej się nosi i tak bardzo się nie gniecie.
Ma znacznie jak chcesz uszyć np. poszewkę a tu materia się rozciąga, to wygląda fatalnie. Ja czasem jestem zadowolona w 100% jak u nich kupuje, czasem nie, trochę ruletka. :P
Dodam jeszcze , że ich 't-shirtowy jeresej' rozciąga się jak guma w majtkach ;) , miałam inne wyobrażenie o tkaninie t-shirtowej :/ .

--- Ostatnio edytowane 2013-10-05 09:47:35 przez moonikat ---
Stara Gwardia
Ja ostatnio kupowałam sobie firanki i materiał na obrusy i byłam bardzo zadowolona z tego sklepu. W przyszłym tygodniu znowu robię tam zakupy ;)

http://agafirany.sklepna5.pl/kat/6/firany-gotowe-bez-tasmy.html
Zaaklimatyzowany
a może macie pomysł, gdzie tanio kupić dobry polar na metry?

55 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.