Wersja do druku

55 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »

Stara Gwardia
policja jej powie ze za mala szkodliwosc czynu, bo jeszcze ostatnio podniesli prog do ktorego mozna krasc, czy to nie wspanialy kraj?
Nie chodzi o karanie, tylko na pewno wyślą policjanta do nich aby wyjaśnić sprawę, a sprzedający wtedy zwykle potulnie i gorliwie zwraca kasę lub wysyła towar ;) I nie ma chyba minimalnej wartości od której można zgłosić podejrzenie popełnienia oszustwa przez sprzedającego. Wtedy jest szansa ,że nie będzie potrzeba już prawników, czy sądów.

--- Ostatnio edytowane 2014-01-15 16:44:46 przez moonikat ---
Świeżynek
A ja trochę z innej beczki.
Ostatnio po raz pierwszy robiłam zakupy na allegro (prawdę mówiąc troszkę się boję robić zakupy na allegro),ale skusiły mnie produkty użytkownika,podajże nazwa wwwpasmanteriaeu. I naprawdę jestem zachwycona,bo nie dość że strasznie tanio to bardzo wysoka jakość produktów, Więc z ręką na sercu mogę sie w tej sprawie wypowiedzieć i polecić:)
Stara Gwardia
nie napisalas jeszcze ile od posta płacą :)
daruj sobie ten spam.
Stara Gwardia
Na allegro jest kilku sprzedawców. Orient Fashion chyba się nazywa ten dostawca u którego ja się zaopatruję.

Jeżeli możesz to sprawdź :prosi: jeszcze raz nazwę użytkownika ponieważ ten ,który podałaś mi nie wchodzi,tj. pojawia się ale na pewno nie ten:bezradny:. Z góry dzieki
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Świeżynek
Nie rozumiem powyższego posta;/Skoro jest temat gdzie poleca się sklepy i sprawdzonych sprzedawców dotyczących zakupu tkanin i dodatków krawieckich,chcę podzielić się swoją opinią a dodatkowo arogancko oskarżasz mnie o spam..kultury!
Stara Gwardia
kultury? zakladasz konto i pierwszy twoj post to zachwalanie jakiegos sprzedawcy, jesli uszysz sie marketingu szeptanego musisz sie jeszcze sporo nauczyc :)
jesli szkasz naiwnych ludzi to nie to forum, to forum rzadzi sie nieco innymi zasadami, przede wszystkim ma inny poziom kultury, jesli nie rozumeisz trudno :)wiec nie udawaj ze nie wiesz o co chodzi :) i tak nikt w to nie uwierzy. Czas weryfikuje dosc szybko i celnie :)
Stara Gwardia
Ten user(kopertka(przedsiębiorca /sklep) +S czyli S sprzedawca) naprawdę istnieje i ma pozytywnych komentarzy 99,9%(13332 pozytywów,1 negatyw,5 neutrali) .Sprawdzałam link:
http://allegro.pl/show_user.php?search=wwwpasmanteriaeu&search_scope=user
Nie kupowałam u tego sprzedawcy -więc nie będę go reklamować.
Co do spamerów -czas ich zweryfikuje:cwaniak:
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Stara Gwardia
ale ja nie przecze ze istnieje czy nie, chodzi mi tylko o branie nas za idiotow, gdzie pani sie rejetruje tylko po to by pospamowac dosc nieudolnie, podajac sie za klientke ow uzytkownika, przeciez to hmm. zalosne.
a jak ktos chce niech sobie kupuje tam, mnie to nie przeszkadza. Bo o coinnego tu chodzi i tyle.
Stara Gwardia
Jestem podobnego zdania co Flower. Podajemy sprawdzonych sprzedawców u których kupujemy ,kupowaliśmy ale jesteśmy obecni na forum w mniejszym lub większym stopniu.
Nie rejestrujemy się tylko po to aby zareklamować siebie lub kogoś np z rodziny czy znajomego bo handluje materiałami czy guzikami. Jeśli o mnie chodzi to ja nie kupuje z miejsc reklamowanych przez osobę zarejestrowaną tylko w tym celu.
Stara Gwardia
ja tak samo, dlatego chce uzmyslowic to co poniektorym, zwlaszcza po przypadkach gdzie osoby niby znajome i zaufane z forum , po czasie oszukiwaly.

55 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.