55 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-15 16:42:02 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Nie chodzi o karanie, tylko na pewno wyślą policjanta do nich aby wyjaśnić sprawę, a sprzedający wtedy zwykle potulnie i gorliwie zwraca kasę lub wysyła towar
![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-15 16:44:46 przez moonikat --- |
|
Świeżynek
![]() |
2014-01-22 09:35:13 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
A ja trochę z innej beczki.
Ostatnio po raz pierwszy robiłam zakupy na allegro (prawdę mówiąc troszkę się boję robić zakupy na allegro),ale skusiły mnie produkty użytkownika,podajże nazwa wwwpasmanteriaeu. I naprawdę jestem zachwycona,bo nie dość że strasznie tanio to bardzo wysoka jakość produktów, Więc z ręką na sercu mogę sie w tej sprawie wypowiedzieć i polecić ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 10:01:44 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
nie napisalas jeszcze ile od posta płacą
![]() daruj sobie ten spam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 10:03:12 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Jeżeli możesz to sprawdź ![]() ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Świeżynek
![]() |
2014-01-22 10:50:05 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Nie rozumiem powyższego posta;/Skoro jest temat gdzie poleca się sklepy i sprawdzonych sprzedawców dotyczących zakupu tkanin i dodatków krawieckich,chcę podzielić się swoją opinią a dodatkowo arogancko oskarżasz mnie o spam..kultury!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 10:57:24 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
kultury? zakladasz konto i pierwszy twoj post to zachwalanie jakiegos sprzedawcy, jesli uszysz sie marketingu szeptanego musisz sie jeszcze sporo nauczyc
![]() jesli szkasz naiwnych ludzi to nie to forum, to forum rzadzi sie nieco innymi zasadami, przede wszystkim ma inny poziom kultury, jesli nie rozumeisz trudno ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 11:07:31 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Ten user(kopertka(przedsiębiorca /sklep) +S czyli S sprzedawca) naprawdę istnieje i ma pozytywnych komentarzy 99,9%(13332 pozytywów,1 negatyw,5 neutrali) .Sprawdzałam link:
http://allegro.pl/show_user.php?search=wwwpasmanteriaeu&search_scope=user Nie kupowałam u tego sprzedawcy -więc nie będę go reklamować. Co do spamerów -czas ich zweryfikuje ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 11:43:37 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ale ja nie przecze ze istnieje czy nie, chodzi mi tylko o branie nas za idiotow, gdzie pani sie rejetruje tylko po to by pospamowac dosc nieudolnie, podajac sie za klientke ow uzytkownika, przeciez to hmm. zalosne.
a jak ktos chce niech sobie kupuje tam, mnie to nie przeszkadza. Bo o coinnego tu chodzi i tyle. |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 12:07:12 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Jestem podobnego zdania co Flower. Podajemy sprawdzonych sprzedawców u których kupujemy ,kupowaliśmy ale jesteśmy obecni na forum w mniejszym lub większym stopniu.
Nie rejestrujemy się tylko po to aby zareklamować siebie lub kogoś np z rodziny czy znajomego bo handluje materiałami czy guzikami. Jeśli o mnie chodzi to ja nie kupuje z miejsc reklamowanych przez osobę zarejestrowaną tylko w tym celu. |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-22 12:14:28 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ja tak samo, dlatego chce uzmyslowic to co poniektorym, zwlaszcza po przypadkach gdzie osoby niby znajome i zaufane z forum , po czasie oszukiwaly.
|
55 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.