55 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
2014-02-24 00:59:12 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Może popróbuj szukania przez filtr "haft angielski"? Bo na taki mi to wygląda, jeśli moje stare ślepia mnie nie zwodzą... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-02-24 09:20:05 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
taka tesciowa miec to skarb!!w gold polu poszukaj moze bedzie.Maja tez sklep online.Lub w pasgali ale nie wiem jak tam wyglada zkaup detaliczny.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2014-02-24 14:35:52 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Bardzo Wam dziękuję za wskazowki.Wiedziałam ,że na Was mogę liczyć
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-02-27 20:24:15 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Witajcie, mam pytanko, czy kupował ktoś z Was u tego allegrowicza:
http://allegro.pl/dzianina-punto-wzorek-i4003717598.html Fajne ceny i tkaniny, ale zniechęca mnie forma dostawy, towar nie łączony jeżeli pochodzi z dwóch pracowni wpłata za materiał na konto a za przesyłkę u kuriera się płaci, spotkaliście się z taką formą zapłaty? Dużo zachodu jak dla mnie :/ ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Pogromca spamerów
![]() |
2014-02-27 20:28:56 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
nie lacza,bo maja 2 rozne konta na allegro
dziwnie to wyglada z tym kurierem,ja zamawiam i place niecale 16 zl i mam na drugi dzien,a tu AZ do 5-6 dni ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-02-27 20:48:05 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
To nie będę ryzykować, bo wysyłka za minimum 40 złoty.
Poza tym dla niektórych to nie problem miec dwa konta,(a tu jednak jest zagwozdka) wybierałam jedno i było w porządku. Ech, a ślinka leci mi na niektóre tkaninki ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
2014-02-27 20:58:55 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Kobiety, to są stali bywalcy Allegro. Tkaniny_od_EIiny, BAHbKA_u_MAHbKA i to nowe konto to jedna stajnia. Zasady też jakby te same. Tylko Tkaniny_od_EIiny prowadziła podobno córka właściciela/właścicielki konta BAHbKA_u_MAHbKA. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-02-27 22:29:52 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Dzięki za ostrzeżenie. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-02-28 09:56:27 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
dokladnie, temat byl juz tu walkowany kilka razy, generalnie to oszusci zza wschodniej granicy, na dodatek chamscy i bezczelni.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-02-28 15:05:45 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Kupowałam kiedyś u tego sprzedawcy BAHbKA_u_MAHbKA. Nie było problemu. Za tkaninę (kupowałam grube punto) zapłaciłam Pani na konto, a za przesyłkę zapłaciłam kurierowi. Tylko musiałam zrobić zakupy za min.40zł-nie mniej. Pani życzliwie mi odpisywała na wiadomości.
|
55 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.