Wersja do druku

55 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Krawiec-Filozof
Witajcie,jesteście dla mnie niekończącą się składnicą wiedzy.Może pomożecie mi w znalezieniu materiału .Zdjęcie zamieszczam na dole.Jest to haft na bardzo drobnym tiulu.Szukam po internecie i nigdzie jeszcze nie natrafiłam na taki, a mam uszyć mojej przyszlej synowej sukienkę.
Może popróbuj szukania przez filtr "haft angielski"? Bo na taki mi to wygląda, jeśli moje stare ślepia mnie nie zwodzą... :)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Witajcie,jesteście dla mnie niekończącą się składnicą wiedzy.Może pomożecie mi w znalezieniu materiału .Zdjęcie zamieszczam na dole.Jest to haft na bardzo drobnym tiulu.Szukam po internecie i nigdzie jeszcze nie natrafiłam na taki, a mam uszyć mojej przyszlej synowej sukienkę.
taka tesciowa miec to skarb!!w gold polu poszukaj moze bedzie.Maja tez sklep online.Lub w pasgali ale nie wiem jak tam wyglada zkaup detaliczny.
Zaaklimatyzowany
Bardzo Wam dziękuję za wskazowki.Wiedziałam ,że na Was mogę liczyć :buzki:.Szukam dalej biorąc Wasze podpowiedzi pod uwagę.Pochwalę się jak znajdę.Pozdrawiam :hejka:
Stara Gwardia
Witajcie, mam pytanko, czy kupował ktoś z Was u tego allegrowicza:
http://allegro.pl/dzianina-punto-wzorek-i4003717598.html
Fajne ceny i tkaniny, ale zniechęca mnie forma dostawy, towar nie łączony jeżeli pochodzi z dwóch pracowni wpłata za materiał na konto a za przesyłkę u kuriera się płaci, spotkaliście się z taką formą zapłaty? Dużo zachodu jak dla mnie :/
nie lacza,bo maja 2 rozne konta na allegro
dziwnie to wyglada z tym kurierem,ja zamawiam i place niecale 16 zl i mam na drugi dzien,a tu AZ do 5-6 dni
Stara Gwardia
To nie będę ryzykować, bo wysyłka za minimum 40 złoty.
Poza tym dla niektórych to nie problem miec dwa konta,(a tu jednak jest zagwozdka) wybierałam jedno i było w porządku. Ech, a ślinka leci mi na niektóre tkaninki :)
Kobiety, to są stali bywalcy Allegro. Tkaniny_od_EIiny, BAHbKA_u_MAHbKA i to nowe konto to jedna stajnia. Zasady też jakby te same. Tylko Tkaniny_od_EIiny prowadziła podobno córka właściciela/właścicielki konta BAHbKA_u_MAHbKA.
Dzięki za ostrzeżenie.
dokladnie, temat byl juz tu walkowany kilka razy, generalnie to oszusci zza wschodniej granicy, na dodatek chamscy i bezczelni.
Stara Gwardia
Kobiety, to są stali bywalcy Allegro. Tkaniny_od_EIiny, BAHbKA_u_MAHbKA i to nowe konto to jedna stajnia. Zasady też jakby te same. Tylko Tkaniny_od_EIiny prowadziła podobno córka właściciela/właścicielki konta BAHbKA_u_MAHbKA.
Kupowałam kiedyś u tego sprzedawcy BAHbKA_u_MAHbKA. Nie było problemu. Za tkaninę (kupowałam grube punto) zapłaciłam Pani na konto, a za przesyłkę zapłaciłam kurierowi. Tylko musiałam zrobić zakupy za min.40zł-nie mniej. Pani życzliwie mi odpisywała na wiadomości.

55 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.