55 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Stara Gwardia
![]() |
2013-12-20 19:34:53 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
a zglaszalas do uokiku?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-12-20 20:22:22 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Wytaczać armaty, mam nadzieję, jeszcze nie trzeba, choć uzbroić się nie zaszkodzi.
Fides |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
2013-12-20 20:51:58 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Iwonka! Napisz mi na priv - jeśli chcesz - wszelkie dane tej niedoszłej transakcji i podejmuję się załatwić tę sprawę. Tobie brakuje wyraźnie stanowczośći i determinacji w dociekaniu swoich praw.
Zresztą niejedna z dziewcząt tutaj też pewnie by się podjęła, bo lubimy zwalczać buractwo. ALE JA BYŁEM PIERWSZY! ![]() Jeżeli mnie się nie uda - polecam naszą drogą Roksi (Oooo! Już Ona da im łupnia!) ![]() Gwałt psychologiczny - oto nasz oręż! Od tego nas masz, no nie? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-12-21 12:30:37 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Może masz racje pisząc że mało stanowczości mam ale wychodzę z założenia że skoro ja jestem ok wobec kogoś to ta druga osoba, firma itp też jest ok wobec mnie. Dopełniłam wszystkiego co powinnam jako kupująca. Dałam czas i szanse na naprawę ich niedopatrzenia. Dziś miał do mnie zadzwonić Pan z tego sklepu ale mało prawdopodobne aby to zrobił.
Wysłałam wiadomość do Ciebie na priv - ale chyba nie działa coś ;( --- Ostatnio edytowane 2013-12-21 12:41:44 przez iwona1974 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
2013-12-21 14:09:00 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
tu nie chodzi o armate tylko o swoje prawa, ktorych nie znamy, jesli sprzedajacy nie wywiazal sie z umowy piszesz do niego pisemko i wyznaczasz date do ktorej ma sie wywiazac z ow umowy njaczesciej jest to 10 lub 14 dni, po tym czasie jesli tego nie zrobi, sa dalsze tego konsekwencje, i to nie jest armata zadna tylko podstawowe abc,
swoje prawa jako kupujacy trzeba znac, a nieznajomosc prawa nie jest usprawiedliwieniem, lecz najczesciej nasza krzywda. |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-13 22:36:09 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Napisałam do nich pisemko już po terminie jaki miałam odczekać. Dziś kontaktowałam się z Europejskim Centrum Konsumenckim jutro będę rozmawiała z prawnikiem z tego centrum. Ciekawe co też wyniknie teraz z tego. Trochę jestem zła ,smutna, rozczarowana i żałuje tego że tam kupiłam towar.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-14 13:03:25 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Jeśli nie chcą Ci zwrócić pieniędzy, czy nie odpowiadają na maile, to najszybsza metoda to policja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-14 13:50:54 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
policja jej powie ze za mala szkodliwosc czynu, bo jeszcze ostatnio podniesli prog do ktorego mozna krasc, czy to nie wspanialy kraj?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-14 14:59:18 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
Tak wspaniały kraj
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2014-01-14 15:23:57 Re: Zakup tkanin i dodatków krawickich - polecane sklepy i sprawdzeni sprzedawcy z allegro
|
ja wszystkie takie sprawy zglaszam i nie ma z tym problemu, i kazdy powinien to robic by wyeliminowac oszustow z rynku.
|
55 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.