Świeżynek
|
|
Witam czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć, do czego służą te przyciski na zdjęciu, bo nie jestem w stanie znaleźć na Internecie {w instrukcji nie ma} do czego one służą proszę o pomoc i z góry dziękuje.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Może któraś instrukcja coś wyjaśni.
Przyciski to jedna sprawa i ustawianie parametrów, a druga to kody błędów, które się mogą wyswietlić. Ale proszę mi wierzyć, nie znam się, wiem tyle co przeczytałam Zadałam pytanie, w poprzednim wątku odwiedzonym przez Pana/Panią, co jest na tabliczce znamionowej, , zalinkiwałam skrzynki kontrolne, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Więc mogę tylko pomóc wrzucając co udało mi się znaleźć. Google tłumacz całkiem nieźle tłumaczy oba języki - chiński uproszczony i angielski WR5818 po chińsku QD2623 po chińsku i angielsku Instrukcje pobrałam ze strony http://www.zoje.com jeden plik przekonwertowalam z doc do pdfa Tu dodaję WR5818... .pdf --- Ostatnio edytowane 2023-02-21 00:00:32 przez Fides --- --- Ostatnio edytowane 2023-02-21 00:07:41 przez Fides --- --- Ostatnio edytowane 2023-02-21 06:56:01 przez Fides --- |
|
Stara Gwardia
|
|
A tu DQ2623..... .pdf
--- Ostatnio edytowane 2023-02-21 00:00:00 przez Fides --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Znalazłam po polsku
do QD2623 owerlok Texi N Pobrałam z www.strima.com Może się przyda ; ) |