Administrator
![]() |
|
Madziu a bielizna próbowałaś korygować oponkę?? Są jakieś takie wysokie (jakby) majtki, na jakieś super imprezy typu wesele to można się w takie coś wbić i się ładnie wyszczuplić, pośladki podnieść ![]() ![]() Moniś mi się bardzo podobają te krótkie sukieneczki, tudzież spódniczki z żakiecikami ale ja bym je oczywiście wszystkie ciachnęła o tych kilka cm - przed kolanko. To jest moja długość. Niemniej są piękne i wspaniałe i warto mieć gdzieś te cacka zapisane na kompie. Aurin we wrześniu wybieramy się na wesele więc szukam inspiracji gdzie popadnie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeee a na moją dużą pupę tam nic nie znalazłaś Susanko...
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Marzenko wolałabym mieć dużą pupę niż oponkę, ale to nie koncert życzeń ![]() Zaczynam ćwiczyć bo jak wyjdę na plażę w bikini ... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To może założymy wątek zdesperownych oponek i dużych pup? Ja zakładam najwyżej Susanka mnie ukatrupi
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Susanno, aleś wynalazła cudowną kolekcję tych sukienek. Oglądałem i oglądałem z otwartą buzią z zachwytu....
Oczywiście są to sukieneczki na "wielkie wyjścia', dla super modelek, ale jakieś inspiracje można przetransferować. A swoją droga dałbym się namówić na szycie takich sukienek po 20 godz. na dobę, 4 godz. przespać się i znów do maszyny, tylko ciekawe kiedy bym wpadł pod maszynę, ale pomarzyć można. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jakie soczyste kolory, mniam... niektore modele sliczne, ale w moim zyciu brak okazji do zakladania takich kiecek... moze to i lepiej... dla portfela ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dokładnie! co widzę taka sukienkę to zaczynam marzyć jakbym ładnie wyglądala i jaka fajna jest i ślicznaa, potem przypomina mi sie "Gdzie ty to założysz dziewczyno!" i marzenia pryskają ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Szkoda, że nie ma podanych cen :> Pewnie kosztują od kilkuset do kilu tysięcy złotych. W sumie te suknie ślubne, które oferuje salon do najtańszych nie należą wiec i te kolorowe kreacje będą w podobnych cenach. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pokażę Wam takie sukienki - jesoo niektóre są cudowne - patrzcie:
http://avanti24.pl/moda/5,103632,9655545,Gorsetowe_sukienki.html?i=8 a stronkę, nie wiem, czy znacie, ale jest bardzo przyjemna! ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Administrator
![]() |
|
Znamy ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.