12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciesze sie, ze sie spodobaly. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Biorę z Ciebie przykład i tez przymierzam się do szycia sukienki na wesele przyjaciółki. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A my czekamy ... kiedy nam pokażecie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To czekajcie bo jeszcze trochę wody w rzece musi upłynąć zanim coś pokażę (JA) ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co Ty,ja zaczełam co prawda szyć, a właściwie przerabiać ( bo to była za duża sukienka do remontu) ale wyszła mi jakas ciasna, zdenerwowałam sie i zostawilam ,,na potem", czyli na ostatnią chwilę. Musze sie odstresować to do niej wrócę. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O Monia to odstresowuj się kochana i zabieraj do szycia ![]() - zdekatyzować tkaninę wierzchnią i podszewkę - przekopiować wykrój z Burdy - skroić formy Jak się uda to może coś jeszcze zrobię. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No wiec uszykowalam sobie na wesele strój, a mianowicie czarną sukienkę na cienkich ramiaczkach, dopasowaną do kolan. Do tego uszyłam z satyny szeroki pas i zrobiłam tez z tego samego materiału mega - duża rózę: pas i roza w kolorze koralowym.
Ale na dwie godziny przed godziną, na którą bylo wyznaczone wesele zmieniłam koncepcję i poszlam w czyms zupełnie innym! Jak sie zbiorę, to zrobię zdjęcia i jednej i drugiej koncepcji. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moni ja tez uszyłam sukienkę na ślub po czym w niej nie poszłam bo źle się w niej czułam. Rewelka no nie ![]() A sukienki z linków przepiękne i bardzo inspirujące! Na ślubne napatrzeć się nie mogę... cudeńka! ________________________________________________________
12 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.