34 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
Nitko,to są broszki
można z tego zrobić kolczyki,pierścionki,ozdoby na opaski i inne bajery ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ciekawe ile czasu zajmuje Ci zrobienie jednego takiego kwiatuszka? Bo coś mi się wydaje że bardzo dużo... Świetne ćwiczenie na anielską cierpliwość ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
troszkę czasu potrzeba
na cierpliwość bardzo dobre ćwiczenie ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękna sukienka
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczne kwiatki i czasem bardzo potrzebne w dużych ilościach, ale ja bym chyba nie dała rady zrobić tyle takich małych i eleganckich kwiatuszków i żeby jeszcze każdy był taki ładny ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Takie malutkie,a cieszy oko.
Iwona |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
zawiesiłam się na chwilę ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A to kwiatkowanie sobie szło samo i jakoś tak się zrobiło...
Roksi! Jak ja bym chciał się tak zawieszać! ![]() Zdarza mi się, często całkiem, popaść w taką zadumę, ale wolę wtedy się nie brać za żadną robotę, żeby czegoś nie pokiełbasić... A na koniec jest przeważnie konkluzja: "Biez browara nie razbieriosz!" ![]() Ależ Ty jesteś niemożliwa! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
kurka wodna ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-26 18:37:34 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
34 strony: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.