34 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To może mała lekcja
![]() ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dziękuję ![]() to jeszcze dokładka ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no może zrobię tutka na blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja czekam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pracuś i złota rączka z Ciebie. Piękności i śliczności ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Wy tu pitu pitu,a ja se dłubie ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Roksi! Uwielbiam ten Twój cyniczny chłód! ![]() Jesteś Niewyjęta! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Zbysiu,tak jak Ty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne ale bardzo pracochłonne chyba...
Ja zmagałam się długo z różami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Roksanitko, a do czego wykorzystujesz te ładne ,,kfiatuszki,, ? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
34 strony: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.