21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja nie mogę napisałam niemal poemat i wcięło mi go
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sallmo, tak mi przykro, niestety te urocze zwierzątka nie żyją zbyt długo
![]() Marzenko, jak rozróżniasz, który to Jemi a który Remik? Mają jakieś znaki szczególne? |
|
Administrator
![]() |
|
Joasiu toż to już prawdziwy kocur a nie kotek ![]() ![]() Sallma przykro mi z powodu świnki... Człowiek się zżyje z taki małym stworem i potem cierpi... Marzenko uwielbiam wszelkie gryzoniowate ![]() ![]() Wczoraj byłam z mężem w palmiarni w Gliwicach, nie wiedziałam, że są tam tez terraria wiec mam kilka fotek jaszczurowatych. Bardzo mi się podobają :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanko piękne jaszczurowate ale ...brrr nie chciałabym ich mieć w domu.Córa moja to taka zwierzęca mamka wszystkie by przygarnęła.Miałam z mężem do wyboru właśnie jaszczur jakiś albo one .padło ,ze wolę do jamnika w komplecie koszatki.Ja ich nie odróżniam Joasiu.podobno Remik ma nad noskiem ciemniejszą plamkę i jest spokojniejszy .I bardziej ufny.Wystarczy podejść do klatki a to podobno on od razu czeka na wyjęcie
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A to nasz nowy nabytek, a dokładniej mojej najmłodszej córci męczyła mnie o psa już od dawna, dostała w prezencie suczkę, nazwała ja Luna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Luna, ale śliczne imię
![]() ![]() Mój mąż marzy o piesku, ale to możliwe dopiero jak będziemy mieli swoje mieszkanie/dom - czyli nie prędko ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
O jaka śliczna piesia i jakie ma dłuuuugi nóżki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
hahaha genialne!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nasz kochany pupil wczoraj jak córka wróciła o 13:50 ze szkoły wypuściła go na dwór na siusiu, my z mężem byliśmy za 10 minut z wyjazdu i już go nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.