21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Weteranko, uważaj bo wśród kociaków pewnie są kotki i kocurki, a to ozancza, że za rok wszystkie kotki będa miały małe (oby nie ze swoimi braćmi - zwięrzęta w rui nie patrzą na powiązania rodzinne i mogą urodzić się upośledzone kociaki, np z wodogłowiem). Mamusia tych kociaków to nawet jeszcze w tym roku może mieć drugi miot. No, chyba że wszystko wysterylizujesz/wykastrujesz. Wiem to z własnego doświadczenia, kotka wychodząca na wsi miała 2 (czasem 3) mioty w roku! Może karmić jedne i już być w ciąży o.O
Teraz mieszkam w mieście i moja kociaca nie ma kontaktu z kocurami, tylko planowany rozród raz w roku. Chociaż to chyba i tak będzie ostatni miot, bo właśnei się przeprowadziłam i na nowym mieszkaniu nie mam warunków na "kociarnię" nawet jeśli to tylko 8 tygodni ![]() Night Fox, śliczna była ta Twoja psica, nie myślisz o nowym czworonożnym towarzyszu? Moi rodzice po ostatnim psiaku, którego mieli prawie 20 lat, zarzekali się że nigdy więcej psa, że żaden nie zastapi im tamtego, że to kłopot, po 3 miesiącach zmienili zdanie i teraz biega u nich małe, pokraczne "coś" ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jeszka faktycznie ciekawe jak to się stało, że kotek ma krzyżyk w uchu - recydywista ![]() Joasiu zalewasz nas falą słodyczy ![]() Lisku piękna psica! Owczarek niemiecki - klasyka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Nooo, kotki Joasi są cudowne, a co do kocich tatuaży, to moja Kajka ma gwiazdkę w uchu i łezkę na podniebieniu ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Night Fox - też mam owczarka
![]() ![]() Owczarki są cudne ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Został mi już tylko jeden kotek
![]() ![]() Na szczęście moje kotki trafiły w dobre ręce i wiem, że krzywda im się nie stanie. Ostatni raz zarzucam Was zdjęciami moich "Fusiaków" Szary kocurek i łaciata koteczka: --- Ostatnio edytowane 2011-07-13 20:44:45 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pierwsze zdjęcie - łaciata koteczka i kocurek z białym brzuszkiem
2 i 3 - kocurek z białym brzuszkiem 4 i 5 - ruda koteczka --- Ostatnio edytowane 2011-07-13 20:45:48 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
1- kupka sierści
![]() 2 i 3 - rudy kocurek (jest u mojej siostry ![]() 4 i 5 - pręgowana ślicznotka --- Ostatnio edytowane 2011-07-13 20:46:42 przez Joasia --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
achhhhhhhhhhhhh te kociaki ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
to ja też coś dołożę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ale fajne zwierzaki!!!
A tu moja kicia - zawsze jak tylko coś na stole kroję - to już tam jest i sprawdza ![]() Swego czasu wyciągała mi szpilki z poduszki i próbowała złapać nitkę jak szyłam na maszynie! Na szczęście jak parę razy ją pogoniłam, to już nie podchodzi pod igłę ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-13 21:22:35 przez Wiola99 --- ________________________________________________________
|
21 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.