21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Pogromca spamerów
![]() |
|
moje SKARBUCHY ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Joasiu kocięta są super, im starsze tym fajniejsze. Mają takie psotne minki :> widać, że muszę nieźle szaleć i rozrabiać ![]() ![]() Roksanitka piękne te Twoje skarby ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Maje maleństwa mają już 5 tygodni, za 3 tygodnie pójdą już do nowych domków. Są takie kochane, wszystkie chcą na kolanka, każdy domaga się uwagi
![]() Póki jeszcze są ze mną, powrzucam trochę zdjęć ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Aż szkoda ich rozdzielać ale... co zrobić. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciesz się Joasiu ciesz puki kotki są jeszcze z tobą
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, przynudzam z tymi moimi kociakami, ale ja po prostu kocham koty!
To naprawdę fascynujące obserwować jak rosną, stają się coraz bardziej sprawne, jak się bawią, zasypiają, jedzą, wspinają, biegają ... ![]() Oj, będzie mi ich bardzo brakować ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i kolejne dwa
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ostatnie dwa kociaki
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
bajkowe kociaki ![]() ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A moja córka pytała czy ta pani już wysłała tego kota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
21 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.