21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ojej ojej ojej, napatrzec sie nie mozna, slodziusie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jakie cudeńka! Puchate kuleczki ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mogę się powstrzymać, po prostu muszę Wam znowu pokazać moje maleństwa.
Ja mogłabym siedzieć przy nich cały czas, patrzeć jak się rozwijają, jak nabierają zwinności, rosną, rozrabiają ![]() Muszę nacieszyć się tym względnym spokojem, bo za tydzień lub dwa zacznie się gonitwa po całym mieszkaniu za kociakami. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przesłodkie kocięta
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Jakie śliczne ![]() Małe zwierzątka mają to do siebie, że wszystkich w około potrafią zauroczyć. Uwielbiam koty, mam nawet w domku jednego, Miłosz się zwie, ale niestety nie ma 'kocich przyjaciół' do zabawy tak jak Twoje kociaki ![]() A nie wytrzymałam i postanowiłam się pochwalic moim kocięciem ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-09 22:43:49 przez gosia --- --- Ostatnio edytowane 2011-06-10 11:30:00 przez gosia --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Miłosz wygląda strasznie poważnie ![]() A kociaki Joasi - przecudne, sam miód! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Joasiu nie mogę się napatrzeć na te kociaki, sama słodycz, rozpływam się normalnie : Na ostatnim zdjęciu ten rudzielec pokazuje nam język :P
Gosiu Miłosz jest niesamowicie dostojny ![]() Wczoraj byłam u laryngologa i lekarka kategorycznie zabroniła mi posiadać kota. Jak Ksena zejdzie z tego świata to chyba zacznę hodować rybki... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O, Miłosz przypomina ojca kociaków, tylko jest trochę jaśniejszy
![]() Piękny! |
|
Świeżynek
![]() |
|
przepiękne kociaki - mam słabość do takich szkrabów. Pamiętam jak moje były małe, ledwo dreptały na tych swoich łapkach, a teraz chodzą krok w krok za człowiekiem Bogumił 2 lata i jego przyrodni brat Alex 1 rok. Nie długo dołącze zdjęcia.
|
|
Administrator
![]() |
|
Bogumił - cudne imię ![]() Kojarzy mi się z kabaretowym skeczem: Basia: Czy człowiek z łapami jak bochenki może kochać? Bogumił: Nie może. Basia: Nie?! Jak to?! Bogumił! Bogumił! Bogumił: Co Basiu, co? Basia: Dlaczego nie możesz kochać?! Kochaj mnie Bogumił! Bogumił! ________________________________________________________
21 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.