Wersja do druku

21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Pajesiu - też miałam takie wrażenie, że ogon szczura jest jak glizda, B-) dopóki go nie dotknęłam.

Jest pokryty krótką szczecinką, wcale nie łysy, i gdy trzymasz szczurka ręku - czujesz, jak używa go niemal jak piątej nogi - do utrzymania równowagi /owija go wokół twojej ręki na przykład/.

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Nooooo to jest super !! A jeszcze fajniejszy efekt jak siedzi na szyi i Cię ogonem obejmuje :D
Z ogonami szczórów jest jak ze skórą węża - zaskakuje :P
A nawiasem mówiąc węże są przesłodkie :D
O rybki! Marzy mi się takie prawdziwe akwarium, namawiam męża bo on się kiedyś tym parał i jest tak pół na pół ;) Zawsze miałam jedną rybkę i był nim skalar :D O a jak Ksenie się podobał hoho. Raz nawet wsadziła łapę w kulę i ją zrzuciła z rybką. Rybka na szczęście przeżyła.

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Pajesiu - też miałam takie wrażenie, że ogon szczura jest jak glizda, B-) dopóki go nie dotknęłam.

Jest pokryty krótką szczecinką, wcale nie łysy, i gdy trzymasz szczurka ręku - czujesz, jak używa go niemal jak piątej nogi - do utrzymania równowagi /owija go wokół twojej ręki na przykład/.

Ania
Ogólnie ludzie dzielą się na takich którym szczurzy ogon nie przeszkadza, i takich których za nic nie przekonasz że ten ogon w zasadzie jest fajny w dotyku i wcale nie brzydki :) Moja teściowa twierdziła że te szczurki to z pyszczka nawet ładne ale ogon - brrrr - i takiej osoby się nie przekona :)

O rybki! Marzy mi się takie prawdziwe akwarium, namawiam męża bo on się kiedyś tym parał i jest tak pół na pół ;) Zawsze miałam jedną rybkę i był nim skalar :D O a jak Ksenie się podobał hoho. Raz nawet wsadziła łapę w kulę i ją zrzuciła z rybką. Rybka na szczęście przeżyła.

a kula? :)
Administrator
Kula się roztrzaskała.

Stara Gwardia
oj, to szczesciara byla z tej rybki :) skalary sa sliczne, ale podobno bardzo wrazliwe...
Zwierzaki są fantastyczne! Ja miałam trzy chomiki, welonkę i dwa psy. Teraz zwierzaka nie mam... ale za to dorobiłam się córeczki :D Myślę, że jak trochę podrośnie, to piesek znowu zagości w naszym domu.
Administrator
oj, to szczesciara byla z tej rybki :) skalary sa sliczne, ale podobno bardzo wrazliwe...
Szczęściara to napewno :D nie raz uszła z życiem :D

Stara Gwardia
W domu rodzinnym mieliśmy prócz psa papugi, kanarki, chomiki i dwa olbrzymie akwaria z rybkami (mieszkały w nich mieczyki, skalary, gupiki i nie pamiętam już co jeszcze). Cudne czasy. Pisklęta papużek były przesłodkie i fajnie było patrzeć jak dorastają.
Nigdy nie miałam kota ;(
Papugi i kanarki są śliczne! Nigdy nie miałam żadnego ptaszka, oprócz dzikiej kaczki w zimie przez parę dni. Mój ojciec, leśniczy :), wyciął ją z kawałkiem lodu ze stawu, bo jej się przymarzło. Doszła do siebie i wróciła na wolność :D

Moje kocięta są coraz większe, zaczynają otwierać oczka, ale zdjęcia nie udało mi się zrobić, bo strasznie się wiercą :p Mam tylko takie słodkie na śpiocha :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.