21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pajesiu - też miałam takie wrażenie, że ogon szczura jest jak glizda, ![]() Jest pokryty krótką szczecinką, wcale nie łysy, i gdy trzymasz szczurka ręku - czujesz, jak używa go niemal jak piątej nogi - do utrzymania równowagi /owija go wokół twojej ręki na przykład/. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nooooo to jest super !! A jeszcze fajniejszy efekt jak siedzi na szyi i Cię ogonem obejmuje ![]() Z ogonami szczórów jest jak ze skórą węża - zaskakuje :P A nawiasem mówiąc węże są przesłodkie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O rybki! Marzy mi się takie prawdziwe akwarium, namawiam męża bo on się kiedyś tym parał i jest tak pół na pół ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ogólnie ludzie dzielą się na takich którym szczurzy ogon nie przeszkadza, i takich których za nic nie przekonasz że ten ogon w zasadzie jest fajny w dotyku i wcale nie brzydki
![]() ![]()
a kula? ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kula się roztrzaskała. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj, to szczesciara byla z tej rybki ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Zwierzaki są fantastyczne! Ja miałam trzy chomiki, welonkę i dwa psy. Teraz zwierzaka nie mam... ale za to dorobiłam się córeczki
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Szczęściara to napewno ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
W domu rodzinnym mieliśmy prócz psa papugi, kanarki, chomiki i dwa olbrzymie akwaria z rybkami (mieszkały w nich mieczyki, skalary, gupiki i nie pamiętam już co jeszcze). Cudne czasy. Pisklęta papużek były przesłodkie i fajnie było patrzeć jak dorastają.
Nigdy nie miałam kota ;( ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Papugi i kanarki są śliczne! Nigdy nie miałam żadnego ptaszka, oprócz dzikiej kaczki w zimie przez parę dni. Mój ojciec, leśniczy
![]() ![]() Moje kocięta są coraz większe, zaczynają otwierać oczka, ale zdjęcia nie udało mi się zrobić, bo strasznie się wiercą ![]() ![]() |
21 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.