21 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Oba chłopczyki, był jeszcze jeden, ale albo sie urodził martwy, albo moze go zagniotła, bo rano jak poszliśmy, to juz nie żył. Ważne, ze te dwa przezyły, jeden zostaje dla mnie, drugiego berze brat - a raczej jego córka, która nie odstępuje budy z pieskami na krok.
A do tego jeszcze zdjęcie innego zwierzaczka...moze dzieci z miasta nie będą wiedziały, co to. --- Ostatnio edytowane 2011-05-29 19:57:01 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja wiem, ja wiem ![]() Fajnie, że szczeniaczki mają już zapewniony dom. ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Monia piekne psiule i kocuras oczywiscie
u mnie teraz jeden wrocil,drugi wychodzi a trzeci tylko przy misce by siedzial ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jeszcze nasz piesio ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale pieskow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no dokładnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jestem strasznie mięsożena a cieniutkie, chrupiące kotlety schabowe to moje ulubione danie ![]() Roksanita ale piękny piesio! Ma takie smutne oczy ale wierzę, z eejst szczęsliwy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje kociaki mają dwa tygodnie i mają już otwarte oczka.
Zaczynają się już niezdarnie bawić ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 19:50:49 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, są przesłodkie, zwłaszcza jak tak sobie leżą!
Jak dodam komentarz, to jeszcze raz sobie popatrzę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O nieeee.... JA CHCĘ KOTA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
21 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.