21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Administrator
![]() |
|
Ojej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jejku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie miałam Wam napisać że poszukiwania są objęte na szeroką skalę, bo wczoraj jak już było ciemno mój mąż z córką pozawozili do okolicznych wiosek do sklepów kartki ze zdjęciem, do listonosza zadzwoniłam żeby się rozglądał jak będzie dzisiaj rozwoził pocztę, zjeździliśmy pół gminy, szukaliśmy , wołaliśmy i cisza, a tu słyszę że ktoś puka jakby w drzwi, biegnę na dół a tu nasza Luncia wróciła do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-06 07:36:25 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Uffffffffffff kamień spadł mi z serca, dobrze, że to historia z happy endem ![]() I proszę pieska pilnować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na bank Sus, już dziewczyny powiedziały że wyjście tylko na smyczy. Biedaczysko taki spragniony i głodny, a skakał po mnie chyba przez godzinę i piszczał. Przecież kiedyś w nocy go wypuściła córka i zasnęła, był od 1 do 4 na dworze, przez cały czas siedział pod drzwiami i piszczał. Wczoraj nawet dzwoniłam do znajomej która w urzędzie pracuje, że jakby go znaleźli żeby do schroniska nie wywieźli, mam dziwnych sąsiadów i sądzimy że to oni go zamknęli i to nie jest tylko moja opinia.... a tu obfite śniadanko dla naszego "maluszka" ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nasze najmłodsze ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich
Już wcześniej pisałam do roksanitki że utwierdzam się w przekonaniu że prawdziwa krawcowa( patrz też osoba uzdolnona w temacie igły i nici) bez kota to nie krawcowa ,może mamy coś wspólnego z czarownicami. A to moje trzy sierście Ta pierwsza to Helena, zdjęcie jest z dnia kiedy została do nas przywieziona, brudna i przestraszona, potem były dwa tygodnie pod łóżkiem i teraz Helena to puchata miziasta kotka. A trafiła do mnie po tym jak znalazłam w necie ogłoszenie " Oddam 7 letnią kotke którą wnuczek wyrzucił z domu po smierci dziadka" no i co miałam zrobić wziełam . --- Ostatnio edytowane 2011-12-06 16:55:16 przez Fraucymer --- Drugi to Gruby (choć teraz po ostatniej przygodzie pod tytułem zapalenie nerek już nie Gruby), trzecia to Majka, miniaturka kota . --- Ostatnio edytowane 2011-12-06 17:01:25 przez Fraucymer --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Taka przygoda z psem - w Mikołaja!
A twoje koty, Frau, mrrrr... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
koty są fantastyczne, takie niezależne... uwielbiam je! Ale niestety, nie możemy mieć kota w domu, bo moje potomstwo jest uczulone min na ich sierść... ale wszyscy uwielbiamy mruczenie
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sliczne te kociska...jak mozna wyrzucic z domu zwierzaka??!! Ja pewnie predzej bym sie meza pozbyla niz zwierzaka.
Osobiscie lubie koty, ale jestem zdecydowanie wieksza miloscniczka psow (choc zadnym futerkowcem nie pogardze ![]() Ze wzgledu na alergie meza , nie mozemy miec kotow w domu (choc on by wolal), ale za to mamy psiorka ![]() Znajda, w styczniu skonczy 7 lat...nie wiem , jakbym zareagowala, gdyby znikla...chba bym zwariowala!! Niestety, z nieznanego mi powodu nie moge wkleic zdjecia Rebeki... ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Coś w tym jest. Ja też mam oczywiście kota - od 2 lat kot mieszka piętro wyżej u rodziców bo ja mam, podobnie jak mąż Iwi, paskudną alergię na kocią sierść. A koty uwielbiam choć psy też lubię. Niemniej gdybym zamieszkała z 3 kotami to nie wiem ile dni życia zostałoby mi ![]() Majka podoba mi się najbardziej, jest niesamowita! Tez nie rozumiem jak można jakiekolwiek zwierze wyrzucić z domu ![]() ________________________________________________________
21 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.