Stały Bywalec
![]() |
|
Taka mała namiastka tego co robiłam w tej długiej przerwie.... I przy okazji mam propozycję... może ujawniajmy swoje "lewe strony" ![]() Sukienka bombka szyta rok temu dla mojej córci na imprezę kończącą szkołę podstawową. Zamek wszyty bardzo po staremu, bo dopiero uczę wszywania zamków krytych ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękna.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
I jeszcze tunika z tej samej okazji tylko na rozdanie świadectw... ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jestem pod wielkim wrażeniem.. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Obie kreacje bardzo mi się podobają odszyte perfekcyjnie,mam na myśli prawą i lewą stronę
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No fachura z ciebie że ho ho ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A bardzo dziękuje... Miło ![]() Do fachowca to mi daleko ![]() Pokazałam oczywiście to co jest ok.... Z nieudanymi rzeczami same wiecie jak jest ![]() Nosimy i udajemy, że tak miało być. Wiemy, że Ci dookoła się nie znają ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Prześliczne sukienki!! Szczególnie do gustu przypadła mi bombka w kratę ale i ta czarna z białymi lamówkami wygląda uroczo ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładnie!! Mi się bardziej podoba sukienka jest przeprześliczna! też chce taką! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
I może jeszcze spodenki-rurki.... Właśnie te na chudzielca...
Bardzo przepraszam, ale spodnie są już po długim i poważnym użytkowaniu. Dziewczę zdążyło już je rozerwać przy kieszeni i kilkukrotnie wyrwać zatrzaski, stąd te paskudne dziurki i guziki ![]() ![]() Spodenki z Burdy, przerobione na chudzielca. Wykrojony rozmiar mniejszy, przy zachowaniu długości nogawek z właściwego rozmiaru... Trzeba było jeszcze zrobić mniejszy zapas na szwy niż zawsze... No i koniecznie trzeba było popracować nad nogawkami, bo "powinny pięty ciasno się wciskać" - to pojęcie rurek według Marty ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.