Stara Gwardia
![]() |
|
Bombka bombowa, ale ta sukienka z białymi lamówkami - no, no, jestem pod wrażeniem.
Sama naszywałam wczoraj lamówki po raz pierwszy w życiu i wiem, że to nie takie porste, zeby ścieg sie nie zeslizgnał, a lamowka nie wywijała albo nie bylo za duzo na ,, zakretach" ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A, zapomnialam napisac cos o rurkach. Fajnie, ze dziewczyny mają kogos takiego, kto im szyje na zamowienie. Ja tez mialam zawsze taki problem jak bylam chudzielcem. teraz corka mojego brata ma podobnie, wyrosla juz tak jak ja, ale jeszcze nie ma zupelnie kobiecej figury, wiec w biodrach i na tyłku wszystko wisi - jesli długosc pasuje. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne! Ta bombka rewelacja! Super materiał.
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Super!! Wyglądają jak jeansy z H&M! Nie dziwię się, ze córa się z nimi nie rozstawała ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spodnie rewelacja! sukienki tez swietnie uszyte ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko odszyte profesjonalnie Joan.
Sama bym chciała mieć takie spodnie... sa extra ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajne spodnie
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
a tu się troszkę ujawnię ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.216102321745797.53635.192108594145170#!/photo.php?fbid=216103641745665&set=a.216102321745797.53635.192108594145170&type=1&theater ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ślicznaaaaaaa!!!!!!!!!!! I jakie fajne zdjęcie - miło Cię poznać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.