Pogromca spamerów
![]() |
|
ceramiczna jest rewelacyjna ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A ja myślałam że Tefal to dobra firma :/
Też mam teflonową kupioną w sklepie Aldi (może kojarzycie, taki niemiecki dyskont) i jestem bardzo zadowolona. Kosztowała ok 40 zł, jest soczyście zielona ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mój ostatni tefal kosztował ok 80 zł - po mniej więcej 3 miesiącach mi odprysł teflon i potem pol roku meczenia sie z ta patelnia, bo czekalam az beda na ibood te ceramiczne albo aluminiowe. jesli chodzi o wytrzymalosc to najdluzej u mnie wytrzymala patelnia teflonowa kupiona w tesco na wage z pokrywka za ok. 35 zł
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja mam podobno tytanową, prezent imieninowy od mamy, zakupiona w Danii, rewelacja. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakiś czas temu przeczytałam sobie instrukcję obsługi garnka z Ikei. Niby najpierw się śmiałam, że garnek ma instrukcję... Przestałam się śmiać, gdy przeczytałam, że gwałtowne studzenie gorącej patelni /np. wkładając ją pod kran/ powoduje wyginanie się dna.
Przestałam się śmiać i zaczęłam przestrzegać zasad z instrukcji ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witajcie!
Pozwole sie dopisac do tematu ![]() Dalo mi to troche do myslenia i rowniez zaczalem sie zastanawiac nad zakupem patelni ceramicznej. Pojecia tylko nie mam co wybrac? ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-09 23:03:07 przez krawczyk --- --- Ostatnio edytowane 2011-06-09 23:09:20 przez krawczyk --- |
|
Administrator
![]() |
|
Aniu sama też się śmiałam z instrukcji obsługi zestawu 3 rondli zakupionych w IKEI ![]() ![]() Krawczyk faktycznie ciekawe artykuły, nie pomyślałam ze teflon może być szkodliwy :/ Chyba poczekam na kolejną okazję i jak będą patelnie stalowe to kupię. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też szukam patelni.
Nie polecam natomiast patelni ceramicznej Berghoff - czarna z białymi kropeczkami, np. taka jak tu widać (zdjęcie z allegro) ![]() Była świetna przez jakiś miesiąc, może dwa. Teraz stoi, a ja dalej smażę na starych, porysowanych patelniach ![]() ![]() Chyba będzie nowa do końca mojego życia ![]() Jak znajdziecie jakąś wartą polecenia, to dajcie cynk ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Coś fajnego tylko drogiego -> żelazko parowe ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W przeszłości miałam przyjemność prasowania tego rodzaju żelazkiem. Fantastyczna sprawa. Te, z którymi miałam do czynienia, przypomina to żelazko, które jest reklamowane na ostatniej stronie przedostatniej, lub ostatniej Burdy.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.