Stara Gwardia
|
|
Dziewczyny chciałam Wam polecić taką stronkę www.ibood.pl
Codziennie jest nowa okazyjna oferta. Często są to mało przydatne rzeczy typu kamera, czy słuchawki - maszyn do szycia chyba nigdy nie było ![]() Ale dzisiaj są np. patelnie na które poluję od pół roku - ja zakupiłam, jak ktos akurat potrzebuje to polecam szybko się zdecydować bo mogą się skończyć ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie widziałam materiałów, ale nie wiesz może, czy są? Podobna strona wystartowała wczoraj na gazecie.pl "Happy Day", która proponuje jakieś hity dnia w przeróżnych miastach Polski. Właśnie poszukuję materiałów
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jaa super! Patelnie extra, ale kiedyś była fajna oferta na elektryczne młynki, yhhh szkoda, że już po. No nic, będę zaglądać :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie nie - to strona miedzynarodowa materiałow nie ma - raczej elektronika, baterie, telewizory, routery, patelnie, garnki, latarki itd
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Manu a nic nie odpowiada Ci z tego ja wyprzedaję? ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 12:24:45 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Znam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Poprzednim razem jak były tez miałam wątpliwości, bo kupiłam jakis czas wcześniej tefala i takie ceramiczne to nie wiadomo co to...
Na tefalu po kilku tygodniach odprysł teflon a o ceramicznych sie naczytalam pozytywnych opinii i chyba z pół roku czekałam na te patelnie (lub na aluminiowe tej samej firmy). Dam znac jak się sprawują ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-01 15:28:59 przez sallma --- |
|
Stara Gwardia
|
|
To Tefala też nie mam przekonania, ale mam jedną patelnię innej marki z powłoką teflonową i bardzo ją lubię. Niestety jej czas dobiega końca i w sumie byłoby rozsądnym skorzystać z okazji... jeszcze pomyślę i z góry dzięki za recenzje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Podobno na ceramicznej mozna wogole bez tłuszczu smazyć - lub na bardzo malej ilosci - tak pisza uzytkownicy
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Czyli zupełnie jak na teflonie, hmmm ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.