18 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Świeżynek
![]() |
|
Witam, jestem nowym forumowiczem i dopiero co raczkującą blogerką, mimo, że bloga prowadzę od stycznia. Szyję od ok 1,5 roku i nie jestem mega sprawną krawcową. Na mojego bloga nie wchodzi za wiele osób, więc ostatnio zaczęłam podważać cel zamieszczania tam postów. Może na blogu jakoś bardzo się nie rozpisuję, ponieważ głównie zależy mi na pokazaniu tego co zrobiłam. W akcie desperacji postanowiłam zgłosić się do Was z pytaniem, czy w ogóle mój blog zachęca do jego oglądania i co sądzicie o moich "wypocinach";P
http://idea-make-wear.blogspot.com/ A i uprzedzając pytania, na początku pisałam po angielsku, bo blog zaczęłam prowadzić za namową znajomej z Irlandii ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-05-02 10:16:12 przez Yeneffer --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
musisz popracować nad zdjeciami i więcej opisów o danej rzeczy napewno zachęci do czytania i oglądania. Poza tym jak niedawno byłam tak samo podłamana ze u mnie nic sie nie działo wiec pomyśl nad jakąś zabawą i moze weselszą szatą graficzną hmm? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a mi się bardzo, bardzo podoba ![]() pomysły super... ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
na_wybiegu myślałam o tym, żeby sobie jakiś aparat kupić, bo większość zdjęć robię telefonem komórkowym
![]() ![]() ![]() MoniKa dziękuję bardzo:> |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Yeneffer ja znowu nie znam się technicznie, ponieważ bloga nie posiadam, ale jak dla mnie Twoje szkice, rysunki, obrazy stanowiłyby rewelacyjne tło bloga
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A wiesz, że wcześniej o tym nie myślałam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zgadzam się, to takie oryginalne będzie, pokombinuj coś, wierze że fajne tło wyjdzie
mój blog na początku tez miał inną szatę graficzną i poradziły mi koleżanki zeby nad tym popracować i zmienić przy okazji układ, posłuchałam i dla mnie samej lepiej się teraz czyta i odnajduje na blogu rózne rzeczy. A poza tym to duzo mi dała zabawa candy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i daj sobie w podpisie forumowym link do bloga ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dodałam, dziękuję za podpowiedź
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Yeneffer, bardzo ładnie rysujesz ![]() ________________________________________________________
|
18 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.