10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stara Gwardia
![]() |
|
dla mnie też nie
![]() ŻM jest rewelacyjną dietą Chociaż jedzenie bez soli jest smaczne, trzeba tylko naumieć się nowych smaków. |
|
Stara Gwardia
|
|
A mnie najtrudniej właśnie bez soli,i jak na razie z warzyw tylko pomidor ,brak owoców też trudny. ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A nie lepiej dieta 1000 kalorii? Choć na dłuższą metę najlepiej ograniczyć ilość a nie jakośc i ćwiczyć. Dietę w 90% przypadkach trzeba stosować już do końca zycia bo właśnie w 90% jest efekt jojo, nie chcę nikogo zniechęcać ale widziałam już nei raz efekty Ducana- jakas większa impreza i koniec z dietą a jojo wracało i to w większych kilogramach. Znajowmej dietetyk przepisał albo poradził dieteę polegającą na 1500 kalorii i ćwiczenia codzienne i tak ma już ze 2-3 lata. Może nie trzyma się musowo codziennych ćwiczeń, ale basen, rower...i tak na poczatku ważyła 102 kg a teraz 70 kg i trzyma wagę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak jest!
Dodatkowo trzeba gotować maksymalnie dużo na parze - nie wypłukuje się w kąpieli naturalnych soli mineralnych, cukrów prostych. Ja w ten sposób odkryłem, że pietruszka jest słodka. Aha - bo analogicznie trzeba nauczyć się bez cukru. Takie odkrycia się nie udadzą, jeśli podniebienie nauczone jest smaku cukru. Na początku przykre, ale do zrobienia. Herbaty zielone, owocowe i bez cukru, żadnych słodzików. Wszystko ma wtedy swój piękny smak. I cóż - dużo RUCHU! Nie ma zmiłuj... |
|
Stara Gwardia
|
|
Za leniwa jestem na dietę 1000 kalorii , liczenie ,sprawdzanie,dodawanie za dużo tego jak dla mnie. ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() |
|
To nie dla mnie, bo ja jestem wegetarianka ![]() ![]() ![]()
a coz to takiego oznacza? Żryj mniej? ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:41:16 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a coz to takiego oznacza? Żryj mniej?
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-22 21:41:16 przez helen --- Yhym |
|
Administrator
![]() |
|
Odkąd zaczęłam więcej posiłków przygotowywać na parze - praktycznie nie używam soli. Kubki smakowe musiały się przestawić ale po 3 miesiącach jest naprawdę OK. Ziemniaków nie solę, mięso marynuję i nie solę. Tylko brokuły bez soli jakieś takie nijakie więc je lekko dosalam. Ale soli mniej i to cieszy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
hahahahaha ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.