10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Administrator
![]() |
|
Upiekłam to ciasto marchewkowe ale jeszcze nie jadłam ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Smakowego zyczę ![]() Ciasto marchewkowe jest specyficzne pamiętam za czasów praktyk się robiło takie rzeczy ![]() Ja na diecie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja niestety przekroczyłam masę krytyczną ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Ekada trzymamy!
Kurcze mi się chyba trochę schudło ale miałam koszmarne 2 miesiące ![]() A kielbachę z ogniska i kartofelki pieczone to bym zjadła ahhhh... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kocham jezdzic rowerem, a od ubieglego lata tez uprawiac NW.
Wczoraj pierwszy raz wsiadlam na rower po zimowej kilkumiesiecznej przerwie i dostalam zakwachy!!!Sie zapuscilam, ze hoho! Chyba jeszcze nigdy w zyciu tak nie mialam ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
W sobotę najpierw byliśmy na nartach a potem koleżanka zaprosiła mnie na 3 h tańca - niby miała być nauka. I była ale w połowie rąbnęli godzinkę zumby po której myślałam, że wyzionę ducha ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też lecę z wagi ale to dzięki dzieciom cała trójca chora i jeszcze najstarsza gips na nodze ma ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te 3 godziny robią wrażenie!!!
Chyba, że w stylu jednej z naszych grup - 15 min tańca, pół godziny przy herbatce i plotkach ![]() Mamy taką grupę, poważnie, przychodzą sobie dla towarzystwa i bawią się świetnie. Generalnie wytrzymać 1,5 godz. to wyczyn: ból w płucach i litry potu! Szacun, Susanna! |
|
Administrator
![]() |
|
Oj nie - przerwy były ale krótkie, na łyczek wody ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I dajesz radę SCHODZIĆ po schodach?
![]() Pytanie retoryczne - ja lubię ten stan bólu mięśni po dobrym treningu. |
10 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.