80 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
|
|
Aurin z okazji urodzin wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń tych szyciowych i nie tylko
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
wszystkiego naj naj naj :* ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Wszystkiego najlepszego! :*
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączam się do życzeń ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystkiego naj..., naj... pomysłów i zadowolenia z ich wykonania ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dziś Aurin a jutro czeremcha - się porobiło ![]() Aurin wszystkiego NAJ! Aby spełniło się to co sobie wymarzyłaś. Dużo uśmiechu, pogody ducha, radości oraz... wielu ciekawych, pomysłów do wykorzystania w krawiectwie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkiego Najsłodszego!! Oraz 100 lat i 1000 :* ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Czeremcho z okazji urodzin przyjmij najserdeczniejsze życzenia zdrowia, spełnienia marzeń, radości i niekończącej się weny twórczej ![]() I dziękuję za dzielenie się z nami doświadczeniem krawieckim ![]() Sto LAT!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jej ojej !!! Przegapiłam wczorajsze urodzinki. Aurin dla Ciebie za wczoraj i dla Czeremchy za dzisiaj wszystkiego naj naj naj ...
![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla Aurin zdrowia, szcześcia i pomyslnosci, obyś rowerem cały swiat objechała a potem nam relacje zdała!
Aniu - wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzeń, zdrowia i szczęscia! ![]() ________________________________________________________
|
80 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.