Świeżynek
![]() |
|
Cześć kochani ale zrobiłam numer. Wzięłam udział w konkursie Łucznika na stój sportowy i uszyłam sukienkę do tenisa, to moja ulubiona gra
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ladna ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-09-22 14:56:01 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Otóż to.
Jeśli chodzi o sam konkurs tzn. temat to bardziej pasowała sukienka bez rękawów a z kolei z rękawami wygląda jak z lat dwudziestych ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obie wersje są ok jednak mnie mimo wszestko chyba bardziej odpowiada ta bez rękawów ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za opinie, tak patrze na te zdjęcia i zastanawiam się a może rękawy skrócić na 3/4 i bardziej dopasować?
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Według mnie to dobry pomysł ale to rzecz gustu choć sukienka bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I to jest właśnie przyjemność samodzielnego szycia - można sobie zaszaleć! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich.
Po dość długiej nieobecności pragnę podzielić się z wami moimi pierwszymi zrealizowanymi na zamówienie projektami. To wspaniałe uczucie robić to co się kocha i jeszcze na tym zarabiać ![]() Mam jakieś problemy z załadowanie zdjęć. Spróbuje później. --- Ostatnio edytowane 2012-04-04 11:43:47 przez nova82 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny pomysł ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z rekawkami zdecydowanie lata 20-ste, ale kiedy jest bez to do tenisa spokojnie sie nadaje ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.