Świeżynek
![]() |
|
Przedstawiam wam sesje zdjęciową z udziałem moich kreacji.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Booossskkkiiieee! Ja też chcę szyć takie cuda
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj
Obejrzałem wszystkie dzieła i są ciekawe i są ładne. Jest jedno ale: dotyczy ostatniej czerwonej spódnicy. Za moich czasów, gdy zdawałem egzamin w Izbie Rzemieślniczej i jedna dziewczyna uszyła tak właśnie fałdy jak Ty -nie zdała. Wtedy to był kardynalny błąd, a dziś moda jest rezolutna ![]() Widocznie już jestem starym ![]() ![]() Gorąco pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
niezłe.... i tyle w temacie, co więcej mogę dodac ? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Kolorki super, w ogóle tak wesoło, słonecznie.
Artur, a dlaczego to był błąd? Pytam poważnie bo dla mnie to jakby wszystko jedno, ale jestem zdania, że jak już łamać zasady to tylko dlatego że je się zna? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie!! Mi się właśnie najbardziej podoba ta czerwona spódnica ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Aga popatrz np. na rozporek w płaszczu (nie szytym przez siebie tylko w gotowcu) ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuje za szczere wypowiedzi
![]() Artur czy możesz wyjaśnić mi swoją ostatnią wypowiedź? Spódnica ma dobrze wyglądać na mnie a ja mam figurę gruszki ten fason sprawia że mam coś modnego i jednocześnie nie sprawia że czuję się jak bombka, spódnica dobrze przylega w miejscach gdzie powinna ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ot Filutek ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Niespodzianka
![]() |
|
siemka dziewczyny
W żadnym wypadku nie ujmuję wartości tej spódnicy-jest profesjonalnie uszyta. Zraziły mnie tylko-układ fał popatrzcie na rozporki w marynarkach. ![]() To może dla Was bzdurka,ale po nauczce na egzaminie zapamiętam na całe życie. i to tyle ![]() Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.