Stara Gwardia
|
|
Ale kolorowo-ślicznie ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Odbiegając od tematu...Piękne uszytki,świetne zdjęcia a kolory....ech cudowne!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, cudowne kolory, piękna modelka, świetna sesja. Te ciuszki mogłyby być moje :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy to chodzi o to, że fałdy są ułożone w inną stronę? to naprawdę było kiedyś takie ważne? bo mnie się wydaje, że te, z czerwonej spódniczki) gorzej się układają na mniej doskonałych figurach, np mojej?
NB: spódnica świetna, zwłaszcza, że ładnie układa się na autorce! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak śliczna modelka, też bym chciała mieć takie długie nogi i 14 lat (wierzycie?)
![]() Droga Pajesia, spódnicę szyłam z myślą o sobie a też nie należę do szczupłych (mam dużą pupę i szerokie biodra). Spódnica leży na mnie idealnie bo zakrywa moje mankamenty a wysoki stan sprawia że jestem smuklejsza ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
14 lat ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Wygląda na 20... ale makijaż i fryzura robią swoje. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.