154 strony: « < 110 111 112 113 114 115 116 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ja też skusiłam się okładką, praktycznie wszystko jest w tamtych burdach zmienili tylko materiały ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja na szczęście sprawdziłam wcześniej w necie co jest w Burdzie Klasyka i darowałam sobie, wszystko to już było. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jest zapowiedź Burdy na grudzień. Tradycyjnie już wrzuciłam dostępne zdjęcia z opisami na mojego bloga, a P-an-da udostępnia na swoim blogu wszystkie zdjęcia z numeru - tym razem bez rysunków technicznych. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A ja kupiłam bez oglądania i jestem niesamowicie rozczarowana ;/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja planowałam kupic, ale obejrzawszy w kiosku-zrezygnowałam... ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Mnie ostatni numer takze jakoś nie "zafascynował", jak to miało miejsce w przypadku poprzednich numerów
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
|
|
Yeeeeee Yeeeeee Yeeeeee
Właśnie tak ![]() Brumming ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja teraz mam prenumeratę, ale tych dodatkowych wydań w niej nie ma i się cieszę ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Najnowsza Burda też mnie rozczarowała. Odłożyłam na półkę... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
154 strony: « < 110 111 112 113 114 115 116 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.