Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A oto jej pomysł na sukienkę, jak ja to zrobię? Jeszcze nie wiem, pewnie uszyje najpierw sukienkę z szyfonu, kupie pod kolor taśmę cekinową i będę naszywać, bo innego pomysłu nie mam. ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
no no
to czeka Cie duuuuuużo roboty ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Niech ci pomoże... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Stwierdzam, że jednak dzieci potrafią nas wziąć pod włos i pod ambicję. Ale jak przysiądziecie się we dwie, to córka będzie miała co wspominać, na pewno nikt takiej nie będzie miał ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Oj, jeżeli chodzi o modę, to faktycznie Plotkara jest niezła
![]() Ja kiedyś widziałam jak Gok Wan robił podobną bluzkę za pomocą naklejania specjalnym klejem bodajże takich świecidełek, ale to też jest pracochłonne ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Osz kurcze kreacja jak z czerwonego dywanu - przepiękna. No Madziu czeka Cię dużo pracy ale wiem, ze podołasz ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
OOOOOOOOO ale Cię praca czeka, ambitne zadanie fakt ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-27 07:57:17 przez kaarolink_a --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
trzecia sukienka na pierwszym zdjeciu tj. Scarlett Jahanson jest idealem!!! kwintesencja kobiecosci, lekkosci, wdzieku i wielkiej klasy!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moja pociecha zmieniła "zamówienie" na sukienkę studniówkową ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Twoja pociecha to ma ogromne szczęscie mają tak zdolną i kreatywną mamę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.