30 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
aniołeczek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aniol jak zywy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak, tak ![]() ![]() ![]() a miałam już od jakiegoś czasu "STOP", na szczęście ruszyło i mam aniołka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na szczescie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj tak, anioł jest boski jak juz pisałam na blogu- ile to czasu się musiał szyć- te falbany....ale efekt jest szałowy ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Prawdziwy aniołek, cudny. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Aniołek z nieba - taki prawdziwy, prześliczny i uroczy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jej!!!Ależ śliczny ten aniołeczek a jaki grzeczniutki!!!!Piękna sukienka!Mała wniebowzięta!!!!Gratuluję!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
taki aniołek szyje się bardzo szybko... i warto, bo jest jedyny w swoim rodzaju, inny niż kupiony gotowy w sklepie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładny aniołek ja również jestem za tym żeby szyć kostiumy naszym pociechom a nie kupować gotowych
![]() |
30 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.